Najvažnija funkcija koju sat mora da ima ako brinete o svom zdravlju

Pametni satovi danas nude pregršt informacija koje se tiču naših fitness aktivnosti i zdravstvenog stanja. Međutim, još važnije od svih tih silnih podataka jeste njihovo tumačenje.

Kako ne biste morali da preko noći završavate medicinu, Amazfit satovi dolaze sa posebnom funkcijom koja automatski prati najvažnije podatke u vezi sa vašim zdravljem i predstavlja vam ih na lak i izuzetno razumljiv način kako biste u svakom trenutku tačno znali šta se dešava sa vašim zdravljem.

 

U pitanju je funkcija pod nazivom PAI koja se može naći na GTR 3, GTS 3 i GTS 2 mini Amazfit pametnim satovima.

Zahvaljujući velikim i oštrim AMOLED ekranima još lakše ćete moći da pregledno posmatrate statistike koje sat prikuplja i tačno zante u kakvom vam je stanju zdravlje.

PAI sistem prati sve vaše aktivnosti tokom dana, kao i konvencionalne zdravstvene podatke kao što je broj otkucaja srca, i potom sve te složene informacije predstavlja u vidu jednocifrenog broja koji je jedinstven za svakog korisnika.

Prosto rečeno, PAI vrednost oslikava sveopšte stanje vašeg organizma i zdravlja.

Zahvaljujući izuzetno naprednom BioTracker PPG 3.0 senzoru, Amazfit satovi u isto vreme mogu da prate veliki broj zdravstvenih funkcija kao što su zasićenost krvi kiseonikom, stres, kvalitet sna i ritam disanja.

Ovo su ujedno i najvažniji faktori na koje svakodnevno treba obratiti pažnju, a u slučaju da posumnjate da nešto nije kako treba, samo jednim dodirom ekrana možete dobiti rezultate svih ovih merenja koja se odvijaju u realnom vremenu.

Pored zdravlja, Amazfit GTR 3, GTS 3 i GTS 2 mini satovi prate i stanje vašeg tela tokom brojnih sportskih aktivnosti poput vrhunskog trenera i šalju vam upozorenje ukoliko vam je broj otkucaja srca previše visok.

Kada napokon stignete kući nakon brojnih obaveza i treninga, Amazfit satovi nastavljaju da se brinu o vama i pomažu vam da vodite kvalitetniji život.

Stresni dani vrlo lako nas mogu izbaciti iz ritma i poremetiti nam san. Zbog toga, svi Amazfit satovi poseduju merenje nivoa stresa i kvaliteta sna i daju vam korisne savete i informacije kako da izađete na kraj sa ovim problemima.

Ukoliko tražite vrhunsku tehnologiju i dizajn, Amazfit satovi su definitino odličan izbor koji vam neće pomoći samo da izgledate sjajno, već će se postarati da se tako i osećate.