Početna » NAREDNE 2024. GODINE NASTAVAK ČUVENE FRANŠIZE PLANETA MAJMUNA

NAREDNE 2024. GODINE NASTAVAK ČUVENE FRANŠIZE PLANETA MAJMUNA

OBAJVLJEN PRVI TREJLER FILMA "NOVA PLANETA MAJUMUNA: KRALJEVSTVO" (VIDEO)

by Lips&Heels
0 comment
20th Century Studio objavio je prvi trejler akcionog spektakla i predstojećeg nastavka čuvene franšize “Nova planeta majmuna: kraljevstvo” čije nas prikazivanje u domaćim bioskopima očekuje u maju, 2024. godine.

Nakon skoro sedam godina koliko je prošlo od poslednjeg nastavka, reditelj Ves Bol (Wes Ball) udahnuo je nov život epskoj franšizi čija se radnja odvija nekoliko generacija u budućnosti, nakon Cezarove vladavine u kojoj su majmuni dominantna vrsta koja živi skladno, a u kojoj se ljudski životi odvijaju u senci.

Dok novi vođa tiranskih majmuna gradi svoje carstvo, jedan mladi majmun kreće na mukotrpno putovanje koje će ga navesti da preispita sve što je znao o prošlosti i da donese odluke koje će definisati budućnost kako majmuna tako i ljudi.

Uloge u filmu tumače Oven Tig (Owen Teague), Freja Alen (Freya Allan), Kevin Durand (Kevin Durand), Piter Mejken (Peter Macon) i Vilijam H. Mejsi (William H. Macy).

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00