Početna » Natalija Tasić, Autorka Pod Pseudonimom ‘Nerealno realna’, Oduševljava Debitantskom Zbirkom ‘Pre nego što odeš’

Natalija Tasić, Autorka Pod Pseudonimom ‘Nerealno realna’, Oduševljava Debitantskom Zbirkom ‘Pre nego što odeš’

by Lips&Heels
0 comment

Mlada autorka Natalija Tasić, koja na društvenim mrežama piše pod pseudonimom Nerealno realna, nedavno je objavila svoju prvu zbirku za izdavačku kuću „Book Mess“. Njen spoj poezije i proze nosi naziv „Pre nego što odeš“.

Čitaoce očekuje jedan rolerkoster emocija, tuga, bes, sreća, zaljubljenost, razočarenje. Svaka emocija je prisutna i svaka je jednako važna, pa verujem da će se svako pronaći bar u nekom delu – kaže Natalija.

 

Svaka knjiga ima svoju publiku, pa tako i ova.

 

Preporučila bih je pretežno mladim ljudima, nekome kome ljubav nije baš uvek uzvraćena. Mislim da će je oni najviše razumeti. Ali naravno, svako je dobrodošao.

 

 

 

 


 

 

Natalija nam je otkrila šta je to inspiriše.

 

Ne postoji jedna konkretna stvar. Život, ljubav, ljudi i dešavanja oko mene, nekako uvek nešto za svoje pisanje iz koje god situacije.

 

 

 

Pitali smo je da nam izdvoji omiljeni delić iz zbirke.

 

Meni je cela knjiga omiljena, ipak je to moje prvo delo, nemoguće je izdvojiti jedan deo i baš to je ono što želim i od svojih čitalaca. Da nakon čitanja ne znaju šta im se više sviđa.

 

Natalijin prvenac možete poručiti na sajtu izdavačke kuće Book Mess.

 

 

Razgovarala: Tamara P.

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta