Neka vase oči zasijaju najlepšim sjajem: Catrice Jewel Overload kolekcija

Ove zime ne možemo se zasititi blistavih, sjajnih dragulja:  Limitirana kolekcija CATRICE ” Jewel Overload” nudi dve fascinantne  nove palete senki u svetlucavom zlatu i raskošnim nijansama rubina kao i tri luksuzno dizajnirane četke za senke za oči. 

Glamurozne palete senki sa svojih devet savršeno usklađenih nijansi i raznim efektima pružaju sve što je potrebno za zapanjujući izgled senki. Tri odgovarajuće četke u sjajnom zlatnom dizajnu sa dragim ukrasima su idealan dodatak kolekciji i garantuju optimalnu primenu senki.

 

PALETA SENKI ZA OČI  

CATRICE Jewel Overload paleta senki u elegantnoj zlatnoj ili ekstravagantnim crvenim nijansama dodaju dramu i izražaj kapcima sa svojom puderastom laganom teksturom. Upečatljive boje sa svetlucavim česticama daju pravi akcenat u svečanim prilikama. Nežno blistave nijanse osiguravaju elegantan dodir, a mat nijanse ističu vašu prirodnu lepotu za svakodnevno nošenje. Luksuzni dizajn dragulja sa integrisanim ogledalom pretvara palete u pravi dragulj vaše kolekcije šminke. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pročitaj i: UPOZNAJTE NOVI CATRICE TRUE SKIN HIDRATANTNI PUDER

 

 

 

ČETKE ZA SENKE ZA OČI  

Čine vaše oči blistavim od radosti: CATRICE Jevel Overload četke za senčenje pretvaraju svaki dan u proslavu svojim sjajnim zlatnim dizajnom i ukrasom nakita. Četke sa visokokvalitetnim sintetičkim čekinjama hvataju boju senki i savršeno prenose praškaste teksture na kapke. Četkice za senke dostupne su u tri verzije: Četkica za blendanje stvara mekan, gladak izgled senki, četka Smudger nežno meša senke duž donje linije trepavica, a Precision četkica za oči omogućava vam tačno nanošenje senki za definisani izgled. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolekcija stiže na prodajna mesta dm drogerija!

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRTPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: