Početna » NINA RAJAK predstavlja kolekciju NEW AGE BRIDE

NINA RAJAK predstavlja kolekciju NEW AGE BRIDE

Mantil kao venčanica? Što da ne!

by Lips&Heels
0 comment

Na samom početku proleća, Nina Rajak nam predstavlja New Age Bride – novu kolekciju venčanica. Za sezonu proleće-leto Nina nam priprema mnoga iznenađenja, a prvo je upravo bridal kolekcija, u kojoj se Nina igra sa formama, materijalima i različitim detaljima, praveći jednu potpuno autentičnu modnu priču.

 

Maksi, mini, midi, slojevite, čipkane, plisirane, ali i jednostavne – prilagodljive različitim prilikama, haljine u ovoj kolekciji su definitivno više od venačince i nisu kreirane da se samo jednom obuku!

 

Ninina mlada ovog proleća je uzbudljiva, spontana, puna samopouzdanja, nije opterećena trendom, ali ni tradicijom.

 

 

 

 

 

„Timeless Svila je definitivno jedan od omiljenih materijala kolekcije, iako je materijal delikatan, težak za rad uvek mu se vraćam. Plisir i čipka kao osnovica svega, detalji i ručno rađeni 3D skulpturalni ornamenti na haljinama, sve su to odlike ove kolekcije, na koju sam zaista ponosna!“ – kaže Nina.

 

Pored haljina, Ninina mlada nosi i pantalone i posebno kreirane multifunkcionalne mantile i sakoe. Pažljivo osmišljeni detalji su brojni: krupni biseri, čokeri, perlice, predimenzionirane mašne, pojasevi, rukavice i neizbežni veo. Nekoliko komada ove kolekcije ističe se najpreciznijim ručnim radom i vezom. A Ninino poigravanje sa arhitektonskim formama ne izostaje ni ovoga puta.

 

 

 

 

Kampanja za kolekciju je vrlo intimna i smeštena u Ninin atelje. Nina Rajak je, zapravo, htela onima koji prate njen radi, da približi kreativni proces i način rada u ateljeu i sa svojim kreativnim timom. 

 

 

 

 

Fotograf: Miomir Milić

Stilistkinja: Petra Leskovac Vucković

Modeli: Bojana Banjac i Ena Petković

Šminka: Nadica Lekić

Frizura: Vasilisa Majm

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta