Nina Simone u novom izdanju i remix čuvene „Feeling Good“

Verve Records predstavlja remix verziju vanvremenskog hita „Feeling Good“ koji je izvodila legendarna muzičarka i aktivistkinja za ljudska prava Nina Simone. Za izdanje je bio zadužen Joel Corry, engleski DJ i producent poznat po hitu „Head & Heart“, na kom je radio i producent MNEK, ali i po mnogim drugim saradnjama sa zvezdama kao što su Charli XCX, Ed Sheeran, David Guetta…

Ovaj singl je ujedno i najava za predstojeću muzičku kolekciju ove umetnice pod nazivom Feeling Good: Her Greatest Hits and Remixes. Izdanje će sadržati 26 numera među kojima će biti poznate pesme u izvornim izdanjima, ali i moderni remixi istih, među kojima će se naći „Mississippi Goddam“„Strange Fruit“„I Loves You Porgy“„I Put A Spell On You“ i, naravno, „Feeling Good“.

Vrhunski svetski muzičari i producenti su dali svoj doprinos ovom izdanju, među kojima su Riton, floridski duo SOFI TUKKER, drum & bass bend Rudimental, synthpop bend Hot Chip, Floorplan i engleski elektronski muzički duo HONNE. Ideja je da nova remix izdanja približe muziku ove muzičarke nekim novim generacijama. Izdanje „Feeling Good: Her Greatest Hits and Remixes će biti globalno objavljeno 29. oktobra, a do tada uživamo u novom singlu i moćnom glasu ove umetnice koji osvaja srca publike generacijama unazad.

Izdanje „Feeling Good (Joel Corry Remix)“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: KLIK

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: