Početna » Nova JYSK Nordic Mood kolekcija donosi svežinu letnjih boja u vaš dom

Nova JYSK Nordic Mood kolekcija donosi svežinu letnjih boja u vaš dom

by Lips&Heels
0 comment

Svakog leta, JYSK predstavlja svoje Nordic Mood novitete, živopisnu kolekciju dekoracija koja odiše prijatnim bojama i pruža dozu optimizma.

Staklena vaza u skulpturalnim oblicima plavo-ružičastih nijansi, veštačka biljka aloa vere sa crvenkastim cvetovima, ali i svetli ukrasni jastuk izvezen poljskim cvećem, samo su neki od upečatljivih detalja koji donose osećaj leta u vaš dom. 

 

 

 

Nova kolekcija Nordic Mood sada je dostupna u svim JYSK prodavnicama kao i putem webshopa na JYSK.rs. Ova kolekcija ističe se prelepom paletom boja fokusiranom na plavu, roze, boju mente, peska i žutu nijansu. Ovi topli tonovi podsećaju na leto koje smo svi s radošću čekali, stvarajući osećaj prijatne atmosfere u vašem domu. U kombinaciji sa nijansama bele i sive, kao i prirodnim materijalima, kolekcija nudi uravnotežen i ugodan ambijent.

 

 

 

Dizajnerski proizvodi nastali su kao rezultat igre nepravilnih oblika i mekih linija, poput vaze TORMUND koja je estetična kao samostalni ukras, ali takođe i divna u kombinaciji sa cvećem. Pruge na svećnjaku MARK dodaju dodir razigranosti i stvaraju prelep kontrast kada se kombinuju sa plavom bojom sveće BALDUR.

 

 

 

 

 

 

 

 

Prugasti retro jastuk, nekoliko suvih cvetova i craft keramičke šoljice u pastelnim bojama, dovoljni su da vam pruže poznat osećaj udobnosti dok gledate svoju dobro rashlađenu dnevnu sobu tokom vrelih letnjih dana.

 

Prirodni materijali poput drveta manga i pruća igraju ulogu u nekoliko u novih proizvoda, kao što je praktična i estetski interesantna ukrasna korpa FRITLEV. Takođe, tu je i veštačko suvo cveće RALF dostupno u dve boje, koje izgleda vrlo prirodno i kao da je upravo ubrano. Smeđe nijanse na ukrasnim jastučićima ali i kaki staklo na vazi ROY, asociraju na zemlju i jednostavnost. Nasuprot tome, minimalističko postolje sa providnom glazurom, SIGMUND, podiže cveće ili drugu željenu dekoraciju na neke nove visine.

 

 

 

 

 

 

 

 

Proizvodi iz nove Nordic Mood kolekcije dostupni su u ograničenim količinama u JYSK radnjama ili na JYSK.rs

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta