Održan prvi Art Address & Journey One Fashion Night

Art Address & Journey One Fashion Night održan je 10. jula u Zavičajnom muzeju Knjaževac. Kolekcije za proleće/leto 2021 predstavili su modni brendovi Adress, Sisters Code Atelier i Kamije. Pored Vladane Veljković, jedne od organizatorki, posetiocima se obratio i direktor muzeja Milan Živković, koji izjavio sledeće,  “Zavičajni muzej Knjaževac postoji preko  40 godina, a mi večeras pišemo istoriju našeg grada, jer ovakav jedan dogadjaj, ovakva modna revija se dešava u našem muzeju po prvi put”.

Večeras smo posebno ponosni, što smo deo jedne šire priče, koja na simboličan način, svet dovodi u naš mali i lepi grad. Svi mi veliku zahvalnost dugujemo, ovim divnim damama – Vladani, Bojani, Andrijani i Katarini koje su uložile,ogromnu energiju, trud, kreativnost i ljubav da bi učinile da se ovo veče desi.

 

Brend Adress odlikuju nežne haljine, košulje i suknje izrađene od svile, a to su samo neki od prepoznatljivih modela ovog brenda, koje smo imali prilike da vidimo.

 

 

 

Jedna od naših najpoznatijih novinarki Snežana Dakić, nosila je modele brenda Adress i sandale Kamije i time pružila podršku lokalnim dizajnerima.

 

 

 

Modni brend Sisters Code Atelier predstavio je svoju drugu kapsula kolekciju venčanica za proleće/leto 2021. Sisters Code Atelier „Le marriage“ u saradnji brendom cipela Kamije koji je dizajnirao modele posebno za ovu kolekciju. Za razliku od prethodne kolekcije u kojoj su dominirale italijanska čipka, til i cvetni ukrasi, ovoga puta čitavom kolekcijom upečatljivo vlada američki saten u mlečnobeloj boji. Mini haljine A kroja, karneri  – samo su neki od modela i detalja koji mogu ulepšati wedding priču.
Specijalan makeup look osmislila je Aleksandra Apelić, asistent šminkerke: Gabrijela Radovanović.
Rok muzičar Dejan Gvozden,  premijerno je izveo dve nove pesme sa solo albuma, kao i najveće hitove Kristala.
Veliko interesovanje publike, učinilo je da modno veče zaista bude magično.
Dogadjaj su podržali: Kiko Milano Srbija, Zavičajni muzej Knjazevac, Vinarija Jović, Aplikacija Quovidis i FashionMag42 magazin.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: