Početna » ODRŽANA DOMAĆA PREMIJERA NOVE DIZNIJEVE ANIMIRANE ČAROLIJE “ŽELJA”

ODRŽANA DOMAĆA PREMIJERA NOVE DIZNIJEVE ANIMIRANE ČAROLIJE “ŽELJA”

by Lips&Heels
0 comment
Beograd je prvi grad u regionu, a i šire u kom je održana premijera najnovije originalne Diznijeve bajke “Želja” sedam dana pre početka bioskopskog prikazivanja u svetu i kod nas. U Cineplexx Delta City-ju okupila se autorsko-glumačka ekipa koja je dala svoj umetnički doprinos sinhronizaciji animirane avanture.

Na svečanom ljubičastom tepihu, pred objektivom, nasmejano su pozirali umetnici, pevačica Lejla Hot, glumica Teodora Ristovski, muzičar Ognjen Radivojević, producent Srđan Čolić i drugi, a pred početak filma i u duhu naslova Diznijeve čarolije zamislili neku od svojih želja.

Da svako dete na ovoj planeti bude zdravo i da nijedan roditelj nikada ne doživi da svoje dete izgubi,” isakla je Lejla Hot koja tmači glavnu junakinju Ašu.

O utiscima i radu na filmu glumica Teodora Ristovski kaže da je biti deo Dizni ekipe velika čast, “posebno sada kada studio obeležava 100 godina postojanja.”
Za Lejlu utisak je, kao i uvek, da kada je Dizni magija u pitanju “neizmerna čast i sreća što sam deo nje, kao i uvek prisutna knedla u grlu.”

Animiranom avanturom “Želja” Dizni zaokružuje proslavu svog velikog jubileja, sto godina od nastanka stidija. Ideju da kreira novu priču i originalne likove koji će u sebi sadržati dosadašnje nasleđe Volta Diznija, ali i doneti filmski naslov koji će biti blizak nekim novim i budućim generacijama nastala je još 2018. godine, a rediteljski potpis dao je američki filmski radnik Kris Bak, ujedno i reditelj proslavljene animacije “Zaleđeno kraljevstvo”.

Do početka bioskopskog prikazivanja animacije Želja, 23. novembra, u glavnom holu Delta City-ja nalaziće se brižljivo kreiran Trg želja gde svi posetioci mogu da ostave svoje zamisli i požele nešto za sebe ili druge. Najmlađe očekuju i radionice.

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00