Početna » Održana specijalna projekcija blokbastera MONKEY MAN u Beogradu uz zalazak Sunca i vino u bioskopu CineStar

Održana specijalna projekcija blokbastera MONKEY MAN u Beogradu uz zalazak Sunca i vino u bioskopu CineStar

by Lips&Heels
0 comment

Specijalna projekcija najaktuelnijeg blokbastera „Monkey Man“ (u distribuciji Blitz Filma) održana je u Beogradu u bioskopu CineStar (Ada Mall) 8. aprila 2024. godine u prisustvu brojnih javnih ličnosti, među kojima su bili proslavljeni srpski karatisti: Slobodan Bitević, Luka Jerković, Jovana Perković i Đorđe Tešanović, novinarka Dragana Daničić, influenseri Bojana Tomić, Ana T. Dimitrijević, Anđelka Ducić; Fillari, Filip Otić, Aleksa Todorović, Braco Ilić i mnogi drugi.

Uz prelep pogled zalaska Sunca sa terase bioskopa, posetioci su imali priliku da uživaju i u piću dobrodošlice Vinarije Čoka. 

 

 

 

 

Film „Monkey Man“ je akcioni triler iz 2024. koji je režirao i koproducirao Dev Patel (nominovan za Oskara) u svom rediteljskom debiju, a takođe je i koscenarista sa Polom Angunavelom i Džonom Kolijem. Film je dobio veoma pozitivne kritike i naklonost publike. Već u prvim danima prikazivanja, od 7. aprila ove godine,  film je zaradio preko 10 miliona dolara u SAD-u i Kanadi, kao i 2,5 miliona dolara na ostalim tržištima. Ova filmska avantura ne samo da je prepuna adrenalina i spektakularnih scena borbe, već je i emotivno duboka, nudeći gledaocima putovanje kroz mračne dubine ljudske duše i želju za pravdom. “Monkey Man” trenutno osvaja srca gledalaca i kritike širom sveta, sa visokim rejtingom na Rotten Tomatoesu i izuzetno pozitivnim reakcijama.   

 

 

 

 

Inspirisan legendom o Hanumanu, koji oličava snagu i hrabrost, imamo priliku da gledamo Patela kao Kida, anonimnog mladića koji živi oskudno u podzemnom borilačkom klubu gde ga, noseći masku gorile, iz noći u noć tuku drugi borci. Posle godina potisnutog besa, Kid otkriva način da se infiltrira u enklavu zlokobne gradske elite. Dok njegova trauma iz detinjstva proključa, njegove ruke sa misterioznim ožiljcima pokreću eksplozivnu energiju odmazde kako bi se obračunao sa osobama koje su mu uzele sve.

 

 

 

 

 

Film „Monkey Man“ može se pogledati u premium formatima bioskopa CineStar u Beogradu (Ada Mall), Novom Sadu (Big), Pančevu (Big) i Zrenjaninu (Big).

 

Više informacija na linku https://www.cinestarcinemas.rs/cinestar-rs/monkey-man/9259

Fotografije: Keepitreels

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta 
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00