Početna » Odvažna Sassja i novi singl „Znam“!

Odvažna Sassja i novi singl „Znam“!

by Lips&Heels
0 comment

Nakon što je „Tišinom“ prekinula tišinu i predstavila šire područje muzičkog delovanja, Sassja novim singlom pod nazivom „Znam“ odvažno poručuje: „Često me pitaju da kažem nešto o pesmi, kako je nastala i slično, a sve sam zapravo rekla tekstom“, iskreno progovara autorka uz poziv ljubiteljima muzike da poslušaju njenu novu numeru koja dolazi uz prateći muzički video u režiji Tajane Dedić – Starović (Pink Room Studio).

GLEDAJ VIDEO OVDE

 

 

„Kantri (Rok Kovač) i ja već više od decenije radimo zajedno i razumemo se do najdubljih emocija. Ovo je pesma o nama“, zaključuje Sanela Josipović Sassja koja je, kao i ranije, zajedno sa Kantrimanom (Rokom Kovačem) autorka pesme, dok mix i master potpisuje Marko Gaćina.

 

 

 

 

 

Otisnuvši se u novom smeru svog muzičkog putovanja, Sassja se okružila bliskim timom koji njene vizije pretače u muzičke spotove. Kao rezultat nastavka ove uspešne saradnje, pesma „Znam“ dolazi uz video koji u prvi plan stavlja emocije – graciozno, a slojevito dočarane plesnom koreografijom.

Jedna od najboljih plesačica regiona, Melisa Činić SHZa, protagonistkinja je koreografske priče započete još u prethodnom spotu, a ovoga puta pridružio joj se kolega Dalibor Đaković. Uz to što je zahvalan na pozivu da se pojavi kao pole dancer, Dalibor veoma ceni pristup i posvećenost detaljima celog tima, a atmosferu na snimanju opisuje kao iskustvo ispunjeno inspirativnom, oslobađajućom i pozitivnom energijom.

Ovo je samo početak Sanelinog velikog povratka na scenu, a u pripremi je još iznenađenja za koja se veruje da će ispuniti sva očekivanja publike koja prati rad ove multitalentovane umetnice, ali i da će privući pažnju neke nove.

 

Izdanje „Znam“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: KLIK

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00