Početna » Otkrijte Dubine Ekspresivne Art Terapije i Koučinga na Međunarodnoj Konferenciji u Beogradu

Otkrijte Dubine Ekspresivne Art Terapije i Koučinga na Međunarodnoj Konferenciji u Beogradu

by Lips&Heels
0 comment

U periodu od 13. do 15. oktobra, Beograd će biti domaćin šeste Međunarodne Konferencije Ekspresivne Art Terapije i Koučinga.

Ovaj značajan događaj, koji spaja umetnost i mentalno zdravlje, organizuje se pod pokroviteljstvom Udruženja praktičara ekspresivne art terapije i koučinga iz Beograda, u partnerstvu sa stručnjacima iz Izraela, Hrvatske, Slovenije, Grčke i Turske.

 

 

Konferencija će okupiti renomirane stručnjake, psihologe, psihijatre, socijalne radnike, pedagoge, art terapeute, koučeve, umetnike i druge praktičare iz oblasti mentalnog zdravlja, sa ciljem da istraže nove pristupe ekspresivnoj art terapiji i koučingu. Ovogodišnja tema „Tačka susreta – Povezivanje kroz umetnost“ inspirisana je idejom zajedništva i važnosti povezivanja, posebno u svetlu izazova koje je doneo period pandemije.

 

 

 

Tokom trodnevnog događaja, učesnici će imati priliku da prisustvuju predavanjima, radionicama i diskusijama sa preko 60 stručnjaka iz 12 zemalja širom sveta, uključujući Srbiju, Hrvatsku, Grčku, Sloveniju, Izrael, Sjedinjene Američke Države, Kanadu, Makedoniju, Mađarsku, Nemačku, Egipat i Rumuniju. Tematski spektar obuhvata širok raspon oblasti, uključujući psihologiju, psihijatriju, koučing, pedagogiju, umetnost, arhitekturu i različite terapeutske modalitete.

 

Ovaj događaj je dragocena prilika za sve stručnjake i entuzijaste koji se bave mentalnim zdravljem i umetnošću da razmene ideje, iskustva i najnovija istraživanja u oblasti ekspresivne art terapije. Konferencija će se održavati istovremeno uživo i online, kako bi omogućila što većem broju učesnika da se pridruže i doprinesu diskusijama i razvoju ove važne oblasti.

 

Ovo je prilika da se produbi razumevanje veze između umetnosti i mentalnog zdravlja, te da se istraže novi načini primene ekspresivne art terapije u različitim aspektima života, uključujući edukaciju, terapiju, koučing i međuljudske odnose.

 

 

 

 

Nadamo se da će ovogodišnja Međunarodna Konferencija Ekspresivne Art Terapije i Koučinga doprineti daljem razvoju ove oblasti i unapređenju mentalnog zdravlja kroz umetnost i terapeutske prakse.

 

 

 

 

 

 

Za više informacija i prijavu, posetite zvanični sajt konferencije.

Program konferencije uživo pogledajte tu.

Program onlajn konferencije pogledajte tu.

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta