Početna » Otkrijte Dubine Ekspresivne Art Terapije i Koučinga na Međunarodnoj Konferenciji u Beogradu

Otkrijte Dubine Ekspresivne Art Terapije i Koučinga na Međunarodnoj Konferenciji u Beogradu

by Lips&Heels
0 comment

U periodu od 13. do 15. oktobra, Beograd će biti domaćin šeste Međunarodne Konferencije Ekspresivne Art Terapije i Koučinga.

Ovaj značajan događaj, koji spaja umetnost i mentalno zdravlje, organizuje se pod pokroviteljstvom Udruženja praktičara ekspresivne art terapije i koučinga iz Beograda, u partnerstvu sa stručnjacima iz Izraela, Hrvatske, Slovenije, Grčke i Turske.

 

 

Konferencija će okupiti renomirane stručnjake, psihologe, psihijatre, socijalne radnike, pedagoge, art terapeute, koučeve, umetnike i druge praktičare iz oblasti mentalnog zdravlja, sa ciljem da istraže nove pristupe ekspresivnoj art terapiji i koučingu. Ovogodišnja tema “Tačka susreta – Povezivanje kroz umetnost” inspirisana je idejom zajedništva i važnosti povezivanja, posebno u svetlu izazova koje je doneo period pandemije.

 

 

 

Tokom trodnevnog događaja, učesnici će imati priliku da prisustvuju predavanjima, radionicama i diskusijama sa preko 60 stručnjaka iz 12 zemalja širom sveta, uključujući Srbiju, Hrvatsku, Grčku, Sloveniju, Izrael, Sjedinjene Američke Države, Kanadu, Makedoniju, Mađarsku, Nemačku, Egipat i Rumuniju. Tematski spektar obuhvata širok raspon oblasti, uključujući psihologiju, psihijatriju, koučing, pedagogiju, umetnost, arhitekturu i različite terapeutske modalitete.

 

Ovaj događaj je dragocena prilika za sve stručnjake i entuzijaste koji se bave mentalnim zdravljem i umetnošću da razmene ideje, iskustva i najnovija istraživanja u oblasti ekspresivne art terapije. Konferencija će se održavati istovremeno uživo i online, kako bi omogućila što većem broju učesnika da se pridruže i doprinesu diskusijama i razvoju ove važne oblasti.

 

Ovo je prilika da se produbi razumevanje veze između umetnosti i mentalnog zdravlja, te da se istraže novi načini primene ekspresivne art terapije u različitim aspektima života, uključujući edukaciju, terapiju, koučing i međuljudske odnose.

 

 

 

 

Nadamo se da će ovogodišnja Međunarodna Konferencija Ekspresivne Art Terapije i Koučinga doprineti daljem razvoju ove oblasti i unapređenju mentalnog zdravlja kroz umetnost i terapeutske prakse.

 

 

 

 

 

 

Za više informacija i prijavu, posetite zvanični sajt konferencije.

Program konferencije uživo pogledajte tu.

Program onlajn konferencije pogledajte tu.

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00