Početna » OTKRIVAMO KAKO MOŽETE DA IMATE NAJLEPŠU TERASU U GRADU

OTKRIVAMO KAKO MOŽETE DA IMATE NAJLEPŠU TERASU U GRADU

Učestvujte u kreativnom konkursu „Amalfi Terrazza – tvoja terrazza”

by Lips&Heels
0 comment

Amalfi Terrazza na Kosančićevom vencu je zasigurno obeležila ovo proleće – osvojila je simpatije velikog broja posetilaca, prenela jedinstvenu atmosferu Italije i kreirala novi koncept zabave. Nakon završetka druženja u srcu Beograda, došlo je vreme da se Amalfi Terrazza preseli možda baš na vašu terasu. Otkrivamo vam kako možete da učestvujete u kreativnom konkursu i uživate u la dolce vita momentima u svom domu, uz Malfy i drage osobe.

Sve što je potrebno jeste da se do 19. jula, preko sajta amalfiterrazza.com, prijavite na kreativni konkurs “Amalfi terrazza – tvoja terrazza”. Prijava se realizuje u tri jednostavna koraka: potrebno je da unesete vaše podatke, pošaljete fotografiju terase koju prijavljujete za sređivanje, kao i da navedete kreativno obrazloženje zašto baš ona treba da bude među tri odabrane koje će zasijati u Amalfi stilu. 

 

Pobednike bira stručni tim sa Fakulteta primenjenih umetnosti koji je radio na umetničkoj postavci u okviru Amalfi Terrazze, zajedno sa organizatorima kreativnog konkursa. Dobitnici će biti objavljeni na sajtu i Instagram nalogu @amalfiterrazza najkasnije do 2. avgusta. Nakon proglašenja pobednika, kreativan tim će osmisliti plan uređenja tri pobedničke terase i urediti je u stilu Amalfi Terrazze.

 

Zato, iskoristite ovu jedinstvenu priliku da možda baš vaša terasa postane nova oaza za uživanje – uz prepoznatljivu azurno plavu boju, stabla limunova, cveće i bilje sa mirisom Mediterana, kao i nezaobilazni Malfy džin koji dolazi u četiri ukusa – Malfy Gin Rosa, Malfy con Limone, Malfy con Arancia i Malfy Originale.

 

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta