Početna » „OTKRIVANJE NASLEĐA“ nova inspirativna serija sa Veronikom Valensijom na HGTV-u

„OTKRIVANJE NASLEĐA“ nova inspirativna serija sa Veronikom Valensijom na HGTV-u

by Lips&Heels
0 comment

Porodična istorija, nasleđe i kultura vlasnika kuća će poslužiti kao inspiracija za svako renoviranje u najnovijoj seriji HGTV-a, „Otkrivanje nasleđa“, koju možete od 6. septembra, pratiti sredom od 21:00 sat.

Tokom serije, dizajnerka i majka dvoje dece, Veronika Valensija i njen tim, sastajaće se sa klijentima kako bi saznali više o njihovoj porodičnoj istoriji i značajnim trenucima iz njihove prošlosti.

 

U svakoj epizodi, ona će se konsultovati sa genealogom kako bi saznala više o kulturnom identitetu svojih klijenata i napravila kolaž u prirodnoj veličini inspirisan estetskim detaljima njihove porodične priče. Zajedno sa timom koji se sastoji od gurua dizajna Tomija Rousa, majstora izgradnje Dejvida Bolera i talentovanog umetnika Džošue Smita radiće na transformaciji doma, stvarajući prelepe i moderne prostore koji poštuju porodično kulturno nasleđe. 

 

„Kao meksičko-indijanskom dizajneru, kultura i tradicija su oduvek igrali ključnu ulogu na ličnom planu“, rekla je Veronika. „Nadahnulo me je da ispričam porodičnu priču kroz dizajn u preko 600 renoviranja kuća, i verujem da otkrivanje naših korena može duboko uticati na svaki aspekt naših života.

 

HGTV digitalne i društvene platforme će ponuditi ekskluzivni sadržaj o seriji „Otkrivanje nasleđa“ na HGTV.com koji će biti dostupan i na nalogu @HGTV i #HGTVRevealed na Facebook, Twitter, Instagram i TikTok platformama. Fanovi takođe mogu pratiti Veroniku na instagramu (veronicavalencia). 

 

Serijal „Otkrivanje nasleđa“ je producirala kuća RTR Media.

 

 

Photo credits: WB Discovery

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00