Otvorena četvrta Jeordie’s radnja u Beogradu

Posle više od deceniju poslovanja u 4 zemlje regiona i 30 prodajnih objekata, poznati turski brend Jeordie’s otvorio je svoju šestu radnju u Srbiji.

Osim na dobro poznatim lokacijama u Beogradu, Novom Sadu i Kragujevcu, brend prepoznatljiv po visokom kvalitetu muške odeće, savremenom i neprolaznom dizajnu, Beograđani od sada mogu da pronađu i u Ada Mall-u.
Otvaranju je prisustvovao i ambasador Republike Turske, Njegova ekselencija gospodin Hami Aksoy, koji je svečano presekao vrpcu nove Jeordie’s radnje. Među gostima se našao i popularni influenser Milan Maglov, koji je ovom prilikom pronašao i stajling za doček Nove godine.
Kao renomirani brend muške garderobe, Jeordie’s nastoji da kupcima ponudi visok kvalitet, inovativnost i vanvremensku modu od 2010. godine. Na tom putu tokom narednih godina, uspeli su da izgrade ime kao sinonim za visoku modu, kolekcije specifične za podneblja u kojima se brend plasira, neizmernu satisfakciju kupaca i sve to po principu “Misli globalno,radi lokalno”. Brend posluje kroz 6 radnji u Srbiji, 13 u Hrvatskoj, 10 u Bosni i Hercegovini i 1 poslovnicom u Sloveniji.
Jeordie’s. Jer muškarci zaslužuju da nose najbolje!

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: