Početna » Ovo su ideje za pakovanje poklona na personalizovan način

Ovo su ideje za pakovanje poklona na personalizovan način

by Lips&Heels
0 comment

Pakovanje poklona može biti veoma zahtevno ukoliko baš želite da se potrudite, ujedno je i veliko iznenađenje za osobu koja prima poklon jer je nešto sasvim drugačije i posebno. Ukoliko poklon dobija vama jako bliska, važna osoba, jasno je da ćete dati sve od sebe da iznenađenje uspe. Kako da to uradite na savršen način, bez puno muke, saznajte u nastavku teksta.

Izaberite temu

 

Razmislite o interesovanjima ili hobijima primaoca i izaberite papir za umotavanje i dodatke koji odražavaju njegovu ličnost. Na primer, ako vole sport, poklon možete umotati u papir ili traku sa sportskom tematikom.

 

Koristite jedinstvene materijale za pakovanje

 

Razmislite o korišćenju netradicionalnih materijala za pakovanje kao što su tkanina, novine ili čak mapa. Ovo može učiniti poklon istaknutim i pokazati da ste uložili dodatni napor u prezentaciju.

 

Dodajte lične detalje

 

Dodajte rukom pisanu belešku, malu fotografiju sebe i primaoca ili ručno rađenu poklon oznaku kako biste poklon učinili još posebnijim.

 

 

 

 

 

Koristite posebne trake i ukrase

 

Dodajte jedinstvenu traku, mašne ili druge ukrase koji odgovaraju temi poklona ili ličnosti primaoca. Možete čak i pričvrstiti male ukrase ili sitnice na spoljašnju stranu pakovanja.

 

Papir za umotavanje „uradi sam“

 

Takođe možete da kreirate sopstveni papir za umotavanje koristeći pečate, šablone ili čak ručno nacrtane dizajne. Ovo je odličan način da poklonu dodate lični štih.

 

Kartonske kutije sa štampom

Ove kutije takođe mogu biti od koristi, posebno ukoliko se izrade sa natpisom po vašoj želji.

 

 

 

 

 

 

 

Zapamtite, trud će se isplatiti i ostaće draga uspomena vama važnoj osobi. Nadamo se da smo vam pomogli i olakšali našim predlozima.

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta