Početna » “Peaky Blinders” se vraća kao film: Kilijan Marfi i Tom Harper ponovo zajedno

„Peaky Blinders“ se vraća kao film: Kilijan Marfi i Tom Harper ponovo zajedno

by Lips&Heels
0 comment

Dugo očekivana vest je konačno stigla: „Peaky Blinders“ će se vratiti kao film, a zvanična potvrda dolazi od striming servisa Netflix.

Kilijan Marfi će se vratiti u ulozi Tomija Šelbija u filmu „Peaky Blinders“, koji će režirati Tom Harper, poznat po režiji epizoda prve sezone, prenosi N1.

 

„Izgleda da Tomi Šelbi nije završio sa mnom. Veoma sam zahvalan što ću ponovo sarađivati sa Stivenom Najtom i Tomom Harperom na filmskoj verziji ‘Peaky Blinders’. Ovo je za fanove“, izjavio je Kilijan Marfi, prenosi Variety.

 

 

 

Tom Harper je rekao da nije mogao ni da sluti da će „Birmingemska banda“ postati toliko popularna.

„Kada sam prvi put režirao ‘Peaky Blinders’ pre više od 10 godina, nismo mogli da predvidimo šta će serija postati, ali smo znali da postoji nešto u alhemiji glumačke ekipe i pisanju što je delovalo eksplozivno. ‘Peaky’ je oduvek bila priča o porodici – i zato je neverovatno uzbudljivo ponovo se udružiti sa Stivom i Kilijanom kako bismo film prikazali publici širom sveta na Netfliksu“, dodao je Harper.

 

Nastavak sage, smeštene na ulicama Birmingema bez zakona 1900-ih, napisao je kreator serije, Stiven Najt, koji će zajedno sa Marfijem, Kerin Mandabom i Gajem Hilijem biti koproducent. Izvršni producenti su Harper, David Kos, Džejmi Glejzbruk, Andrea Voren i Dejvid Mejson.

 

„Iskreno sam oduševljen što će se ovaj film desiti. Biće to eksplozivno poglavlje u priči o ‘Peaky Blinders’. Nema ograničenja. Čitav ‘Peaky Blinders’ – u ratu“, rekao je Najt.

 

Detalji radnje i kasting ostaju u tajnosti. Film bi trebalo da krene u produkciju kasnije ove godine i biće snimljen u saradnji sa BBC filmom.

 

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta