Početna » Planirate boravak napolju?

Planirate boravak napolju?

Savršeno rešenje za roštilj gde god poželite

by Lips&Heels
0 comment

Leto je savršeno vreme za uživanje na otvorenom. Bilo da planirate piknik u parku, opušteno veče u dvorištu ili vikend kampovanje, ništa ih ne upotpunjuje kao dobar roštilj sa prijateljima i porodicom. Prenosivi roštilji su pravo rešenje za sve one koji žele da pripreme dobru hranu i da se zabave gde god da se nalazili.

 

Zamislite miris sveže pečenog mesa i povrća dok uživate i družite se sa najdražima. Sa modernim, kompaktnim roštiljima, koji su laki za nošenje i postavljanje, možete organizovati improvizovani roštilj na otvorenom. Zahvaljujući nelepljivim pločama i raznim programima, priprema omiljenih jela je jednostavna i brza. Bez obzira na to gde se nalazite, uživaćete u savršeno pripremljenim obrocima, kao da ste kod kuće.

 

Upravo Gorenje kontakt roštilj GCG2100S nudi ove opcije i pravi je saveznik za sve ljubitelje dobrog zalogaja. Ovaj mali, ali moćni uređaj opremljen je svim neophodnim funkcijama za vrhunsko roštiljanje, tako da ne morate brinuti ni o čemu. Zahvaljujući nelepljivim pločama, senzorima i automatskim programima, priprema hrane će biti jednostavna i bez stresa.

 

Zaboravite na stres oko podešavanja temperature! 

Gorenje GCG2100S se sam brine o tome. Samo odaberite želite li lagano, srednje ili reš pečeno, i aparat će automatski podesiti optimalnu temperaturu. Nema više gorenja ili nedovoljno pečene hrane – svaki put ćete da dobijete savršene rezultate.

 

Praktično i kompaktno rešenje

 

Nakon što završite sa ukusnim obrokom, čišćenje i skladištenje su jednostavni. Samo zaključajte ploče bravom sa strane i vaš roštilj je spreman za uspravno skladištenje. Možete ga ostaviti na kuhinjskom pultu ili ga brzo spakovati – uvek će biti spreman za vašu sledeću kulinarsku avanturu!

 

Zdravo i lako

 

Nelepljive ploče od aluminijuma omogućavaju pečenje bez dodatnog ulja ili masti. Bez zagorele hrane i lepljenja. Kada završite sa pečenjem, jednostavno obrišite ploče, i vaš posao se završava. 

 

Fleksibilno pečenje

„Plutajuća šarka“ omogućava da gornji poklopac lako prilagodite raznim debljinama hrane. Bilo da pripremate tanke sendviče ili pečete sočne burgere i povrće, ovaj roštilj se prilagođava vašim potrebama.

 

Lako održavanje

 

Zaboravite na borbu sa ostacima lepljivog sira i mrvica. Kada se aparat ohladi, jednostavno obrišite ploče suvom krpom ili koristite plastičnu lopaticu za uklanjanje tvrdokornih ostataka. Ovaj roštilj je dizajniran za brzo i lako čišćenje, tako da možete više vremena posvetiti uživanju u hrani, a manje čišćenju.

 

 

Dakle, spakujte svoj prenosivi roštilj, okupite ekipu i krenite u nove avanture sa ukusnom hranom koja vas prati na svakom koraku. Posetite Gorenje sajt ili najbliži Hisense / Gorenje Studio i pronađite vaš uređaj. Letnja magija je u jednostavnosti i radosti trenutka – a uz ovaj uređaj, svaki vaš izlet može postati mala, nezaboravna gozba na otvorenom!

 

 

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta