Početna » Ponuda za pobedu: Televizori koje morate videti

Ponuda za pobedu: Televizori koje morate videti

Nova generacija Mini-LED panela i pametan hardver omogućavaju kvalitetnije igranje igara i potpuno drugačiji doživljaj gledanja serija i filmova u Rediteljskom režimu. Pogledajte i sami - oduševićete se!

by Lips&Heels
0 comment

Ako mislite da ste sve videli – pogledajte opet! Biće vam jasno da niste, a biće vam jasno i da niste ni bili u mogućnosti sve da vidite, jer do sada i niste mogli da gledate TV na ovakav način!

Novi Mini-LED Hisense televizori, nagrađeni prestižnim EISA priznanjima, doneće svojim vlasnicima novu dimenziju igranja igara, gledanja serija i filmova, uživanja u sportskim prenosima i utakmicama, ali i Smart TV platformu koja omogućava dopunu sadržaja novim kanalima i striming servisima, igrama i aplikacijama.

 

Kao partner EURO 2024 kvalifikacija i takmičenja, Hisense je radio na unapređenju svih TV funkcija svih svojih modela, kako bi omogućio kvalitetan prenos utakmica i bolje prikazivanje svih sportskih sadržaja. Posebno je važno istaći unapređenje AI funkcija, koje će se pobrinuti da svaka akcija, dodavanje lopte i šut izgledaju tečno, jasno i budu vidljivi od početka do kraja.

 

 

 

 

Sa ovakvim karakteristikama Hisense i ove sezone ima ponudu televizora – za pobedu.

Zbog svega ovoga kvalitet i inovacije Hisense 65U7KQ i Hisense 65U8KQ televizora prepoznao je i međunarodni EISA žiri, koji im je dodelio nagrade za sezonu 2023/2024 u izuzetno jakoj konkurenciji. Hisense je na ovaj način još jednom dobio potvrdu svoje ekspertize i stručnosti na tržištu, a nagrade su kompaniji dodeljene u Mini-LED i najbolji odnos cene i kvaliteta u istoj kategoriji.

 

Panel od 144 Hz i osvetljenje do 1.500 nita

Gejming je „must have“ dodatak premijum televizora već godinama, a Hisense 65U7KQ i Hisense 65U8KQ podižu nivo svojim Mini-LED panelima sa brzinom osvežavanja do 144 herca i odzivom od 10, odnosno samo šest milisekundi. Obe karakteristike su izuzetno važne za veliki broj igara, jer omogućavaju pravovremenu i brzu reakciju, koja može biti ključna za pobedu ili neki drugi segment igre.

 

 

Precizna promenljiva brzina osvežavanja (VRR) i automatski režim niskog vremena odziva (ALLM) zajedno isporučuju glatko iskustvo igranja bez kašnjenja odziva i prikaza, koje će ostati konkurentno godinama.

 

Osim toga, Mini-LED tehnologija dolazi sa unapređenim diodama, što rezultira detaljima koje, najverovatnije, do sada niste imali priliku da vidite. Drugačiji sistem grupisanja LED lampica omogućava preciznije pozadinsko osvetljenje i bolju kontrolu kontrasta. Pored toga, Mini-LED diode emituju svetlost u liniji, umesto u širinu, što poboljšava preciznost. Na modelu U8 postavljeno je više od 1.000 zona zatamnjivanja za poboljšani kontrast, oštru i živopisnu sliku, dok je na modelu U7 to do oko 400 zona.

 

 

Televizori sa Quantum Dot tehnologijom boja mogu da se pohvale jednom od najefikasnijih tehnologija za svetlu, za preciznu i jasnu paletu boja. Korišćenjem kvantnih tačaka za emitovanje izuzetno preciznih talasnih dužina svetlosti, ova tehnologija otvara mogućnosti da se vide milijarde novih nijansi na nivoima osvetljenosti koji kod U8 modela dostiže 1.500, a kod U7 modela 1.000 nita. Praktično govoreći – ovi televizori tj. njihovi paneli isporučuju drastično više boje, nego što ljudsko oko može i da vidi.

 

Pametniji Hi-View procesor i AI

Hisense Hi-View Engine je i mozak i mišić́ koji omogućava da ovi Hisense televizori rade značajno bolje. Moćna neuronska mreža dosledno optimizuje doživljaj gledanja analizom na nivou kadra u realnom vremenu, kako bi se osigurao optimalan audio-vizuelni prikaz, a istovremeno vodi računa o složenim funkcijama kao što su unapređenje slike na 4K rezoluciju i poboljšanje boja, tako da čak i video nižeg kvaliteta izgleda bolje nego ranije – nezavisno od toga da li se vide emituje uživo ili gleda odloženo.

 

Hisense smatra da IMAX bioskopski kvalitet slike ne bi trebalo da bude van dometa gledalaca tj. vlasnika ovih televizora. Zato su Hisense IMAX Enhanced U7 i U8 televizori sertifikovani IMAX potvrdom, koju izdaju, osim same grupacije, vodeći holivudski tehnički stručnjaci. Na ovu izuzetno važnu tehnologiju za kvalitetniji prikaz i emitovanje zvuka DTS kvaliteta dodat je i inovativni Filmmaker režim. On, prema zamisli reditelja filmskog ostvarenja koje se gleda, automatski podešava parametre kakvi su zvuk, razmera, boja, brzina kadrova i još mnogo toga kako bi se sadržaj prikazao na idealan način, što će na potpuno nov način doneti i naslove koje smo ranije pogledali.

 

Već dostupni kod nas

Oba modela, čije smo savremene opcije tek zagrebali, Hisense 65U7KQ i Hisense 65U8KQ, dostupna su odmah u Srbiji i možete ih pogledati u Hisense / Gorenje Studijima širom zemlje ili kod odabranih partnera u nekom od IT lanaca prodavnica.

 

Izborom jednog od ovih televizora dugoročno ulažete u kvalitet gledanja i zabave kod kuće, bez obzira na to da li volite striming platforme, klasičan TV program, igre ili korišćenje aplikacija i sportske sadržaje. Sve detalje o nagrađenim Hisense televizorima možete da pogledate na Hisense Srbija sajtu, gde imate mogućnost i da kupite ove modele.

 

FOTO: Hisense

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta