POZNATA SRPSKA INFLUENSERKA POSTALA ZAŠTITNO LICE OMILJENOG ITALIJANSKOG MAKE-UP BRENDA

Dunja Jovanić, jedna od naših najpoznatijih influenserki, objavila je da je postala prvo zaštitno lice italijanskog make-up brenda KIKO Milano u Srbiji, čime ovu, za nju veoma uspešnu godinu, završava u velikom stilu.  

Dunjino prvo zvanično pojavljivanje kao zaštitnog lica KIKO Milano biće u okviru velikog MAKE-UP MARATONA, koji ovaj poznati brend organizuje od 24. do 26. decembra u šoping-centru Galerija u Beogradu. Posetioce očekuju tri dana besplatnog šminkanja, master class-ovi sa nekim od najboljih domaćih šminkera, novogodišnji popusti i vredne nagrade.   

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

 

 

 

 

 

 

 

 

Prvi dan MAKE-UP MARATONA otvoriće upravo “Fashion babe”, zajedno sa našim proslavljenim šminkerom sa bogatom internacionalnom karijerom Draganom Vurdeljom. Njih dvoje će u petak, 24.12. od 18 časova održati KIKO Milano Master Class, kada će sa posetiocima podeliti svoje favorite iz nove praznične kolekcije i dati im savete kako da unaprede svoj stil šminkanja.

 

KIKO Milano je osnovan 1997. godine i od tada su posvećeni samo jednom cilju: da omoguće ženama širom sveta da prate najnovije trendove iz sveta kozmetike i šminke, i sve to po pristupačnim cenama. Njihova poruka o lepoti “Budi ono što želiš da budeš” savršeno se uklopila u prepoznatljiv stav, karakter i kreativni izraz Dunje Jovanić na koji su njeni pratioci navikli. 

 

 

 

 

FOTO: Dušan Petrović

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “POZNATA SRPSKA INFLUENSERKA POSTALA ZAŠTITNO LICE OMILJENOG ITALIJANSKOG MAKE-UP BRENDA

Оставите одговор

%d bloggers like this: