Početna » Pronašli smo mašine za pranje i sušenje veša koje će vam olakšati život!

Pronašli smo mašine za pranje i sušenje veša koje će vam olakšati život!

by Lips&Heels
0 comment

Upoznajte potpuno novi svet savršenog pranja i sušenja veša, gde tehnologija i elegancija sjedinjuju svoje moći kako bi vaša svakodnevnica bila maksimalno opuštena tokom letnjih dana. Otkrivamo vam uređaj koji će vaš posao po kući pretvoriti u pesmu!

U pitanju je nova 5S linija Hisense mašina za pranje i sušenje veša! Kada je reč o inovacijama, Nova 5S serija mašina ne samo da pravi korak napred, već pravi skok u budućnost! Ova linija kućnih aparata neodoljivog dizajna i neustrašive moći, osmišljena je tako da bude vaš pravi saveznik u kući!

 

 

 

 

Otkrivamo vam čitav jedan svet koji nudi neograničene mogućnosti za negu vaše odeće, od najnežnijih tkanina do najzahtevnijih materijala. Nova 5S serija je prava čarolija u pranju i čišćenju, jer uklanja svaku mrlju i nečistoću, dok istovremeno čuva boje i teksture vaših omiljenih komada odeće.

 

Savršeno čiste, dok štede vreme i energiju!

 

Ali to nije sve! Sa velikim kapacitetom za pranje i sušenje, ovaj set mašina vam omogućava da zaboravite na stalno ponavljanje ciklusa pranja. Uštedite vreme i energiju, a uz to smanjite i potrošnju vode, jer je nova Hisense 5S serija  pravi prijatelj životne sredine.

 

Na primer, mašine same „odlučuju“ koliko deterdženta će primeniti tokom ciklusa pranja, u zavisnosti od količine veša. Sve što je potrebno je da sipate deterdžent i omekšivač jednom mesečno i prepustite odluku mašini. Senzori visoke preciznosti ugrađeni u mašine za sušenje prate količinu i temperaturu preostale vode i automatski prilagođavaju vreme sušenja što dovodi do uštede vremena i energije i izbegavanja prekomernog oštećenja odeće od toplote.

 

Dakle, ako se odlučite za ovu liniju mašina, budite sigurni da će vaš veš biti besprekorno čist, jer para visoke temperature koja se oslobađa sa dna bubnja i potpuno prodire u odeću, eliminisaće 99,9% Escherichia coli i Staphilococcus aureus bakterija sa odeće.

 

2 u 1 mašina

Ukoliko imate manje prostora, ali visoke standarde po pitanju veša, tu stupa mašina za pranje i sušenje. Dva u jednom, ali ni malo manje efikasna, omogućava vam pranje i sušenje veša u samo jednom uređaju. Postižu se isti kvalitetni rezultati u pola prostora i uz manje rada.

Jednostavna za korišćenje, ali opremljena najnaprednijim tehnološkim rešenjima, osvojiće vas svojom efikasnošću i performansama. Ako želite tihu, ali snažnu mašinu koja će odraditi posao bez trunke napora, ovo je ono što ste tražili.

Uz nove Hisense mašine iz serije 5S, vaša odeća će biti mekana, čista i mirišljava, uštedećete energiju uz manje troškove, a sve to dok čuvate životnu sredinu!

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00