RAZGOVORI SA ŽIVOTINJAMA I NESVAKIDAŠNJE DOBAR SPOJ KINEMATOGRAFIJE I DŽEZA NA ONLAJNU

Dokumentarno biografsko ostvarenje, koje je svoje mesto pronašlo u zvaničnim selekcijama filmskih festivala u Teluridu i Palm Springsu,  BILI zasluženo će imati svoju onlajn premijeru na MojOFF filmskoj platformi.

 

U susret 37. Beogradskom Džez Festivalu, ljubitelji kinematografije i dobre muzike, imaće priliku da pogledaju, po prvi put u boji, neispričane delove života najpoznatije džez pevačice Bili Holidej. Izvanredno ostvarenje reditelja Džejmsa Erskina sklopljeno od arhivskih snimaka otkriva intimne razvovore i intervjue Silvije Sims, Linde Lipnek Kuel i Bili Holidej.

 

Za najmlađu publiku, ali i svako odraslo dete, koji su oduvek želeli da poseduju moć razgovora sa životinjama, MojOFF filmska platforma ove nedelje premijerno je pripremila sinhronizovano ostvarenje JAKARI I VELIČANSTVENO PERO. Avantura koja će obeležiti početak školske godine svih mališana, ali i spojiti porodicu, podsetiće publiku na značaj prijateljstva i važnost negovanja dečijeg duha.

 

Da je MojOFF zaista ekskluzivna platforma koju odlikuje raznovrsnost i pomalo eklektičan izbor sadržaja, dokazuju i tri filmska ostvarenja koja su od ove nedelje dostupna ljubiteljima kinematografije – francuska komedija Osećam se dobro, ruska drama Pritka koja je odnela nagradu „Zlatni Orao“ za najbolju žensku ulogu na filmskom festivalu u Rusiji, „FIPRESCI“ nagradu u Palm Springsu za najbolji internacionalni film i dve nagrade na filmskom festivalu u Kanu – „FIPRESCI“ nagradu i nagradu za najbolju režiju. Publika će imati priliku da pogleda i tursko ostvarenje Priča o tri sestre reditelja Emina Alpera – ubedljivog pobednika na filmskom festivalu u Istanbulu, pobednika za najbolju režiju na Sarajevo Film Festivalu  i pobednika Grand Prix nagrade u Sofiji.

 

 

Podsetimo, festival MojOFF nastao je proleća 2020. godine, a s početkom leta 2021. online filmska “dvorana“ MojOFF postala je atraktivna platforma koja uz pomoć pretplate, publici i posetiocima ovog Online mesta, pruža ekskluzivan filmski repertoar.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: