REGIONALNI MODNI LIDER FASHION COMPANY OTVORIO 5 PRODAVNICA U GALERIJI BELGRADE

Fashion Company, vodeća modna retail kompanija u jugoistočnoj Evropi, otvorila je danas pet prodavnica u šoping molu Galerija Belgrade, načinivši time još jedan značajan iskorak u modnoj ponudi na našem tržištu.

 

Novi, najveći u regionu flagship store Fashion&Friends kao i monoradnje ReplayGuess, Timberland i Camper prostiru se na površini od gotovo 2000m2, zapošljavaju oko 50 ljudi i nude preko 25 prestižnih svetskih modnih brendova koji će oduševiti istinske ljubitelje dobrog šopinga.

 

U drugoj fazi otvaranja, kupci će od decembra imati priliku da uživaju u prodavnici ikoničnog italijanskog make-up brenda KIKO Milano, a od proleća 2021. godine i radnjama omiljenih urbanih brendova Diesel, Calvin Klein, Levi’s, Tommy Hilfiger, Patrizia Pepe i Superdry.

 

FASHION&FRIENDS

 

U najluksuznijem delu tržnog centra otvoren je grandiozni flagship store Fashion&Friends koji će pružiti potpuni užitak kupovine na 1300 kvadrata impresivno uređenog prostora.

 

Novi koncept prodavnice nadahnut je industrijskom estetikom u kojoj se prepliću topli, prirodni materijali sa elementima od metala i betona, dok kombinacija crnog, belog i zlatnog kolorita različitih tekstura daje dozu vanvremenske sofisticiranosti.

 

Prostorom dominira spoj mramora, drveta, stakla i zelenog tropskog bilja, stvarajući vizuelno raskošni ambijent koji odiše luksuzom i velikom ljubavi prema modi.

 

 

 

 

 

 

 

Pažnju privlači upečatljivi plafon u crnoj grafitnoj boji sa vidljivim gredama i instalacijama, akcentovan visećim zelenilom i kružnim, energetski efikasnim lusterima, koji doprinose dramatičnom efektu čitavog prostora.

 

Centralni motiv nove Fashion&Friends flagship prodavnice je “soba u sobi”, naglašena elegantnom crno-belom podnom oblogom, kao i raskošna lounge zona koja predstavlja tačku okupljanja, isprobavanja i druženja.

 

GUESS

Renomirani američki brend Guess, koji već decenijama predstavlja sinonim za modni glamur, prikazao je na 240 kvadrata najnoviju kolekciju odeće, obuće i aksesoara za modne trendsetere prepoznatljivog stila i istančanog ukusa.

 

 

 

 

 

 

REPLAY

Svi modni zaljubljenici u italijanski dizajn i vrhunski kvalitet na 180 kvadrata mogu da pronađu najnovije komade brenda koji više od tri decenije diktira trendove u svetu denima. Koncept i dizajn radnje prate globalne smernice Replay-a, usmerene na kontakt sa prirodom i emocije.

 

 

 

 

 

TIMBERLAND

Najpoznatiji američki footwear brend Timberland, tvorac legendarnog modela “Kanađanke”, na policama prodavnice u Galeriji Belgrade predstavio je kolekciju za jesen/zimu 2020. koja je idealan spoj urbanog dizajna, nove tehnologije i eko-svesne mode.

 

CAMPER

Začetnik casual obuće, španski brend Camper u proteklim godinama hrabro je eksperimentisao sa dizajnom i estetikom svojih modela, stvarajući originalne nove stilove za muškarce i žene. Prodavnica, koja se nalazi na prvom spratu šoping centra, nudi najnoviju kolekciju koja je verna prepoznatljivom duhu i nasleđu brenda.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: