Revolucija u industriji zabave – Iervolino Entertainment se pridružuje Ilonu Masku u svemiru

Po uzoru na slične projekte koje su pokrenuli Džef Bezos, Ričard Brenson i Ilon Mask, Andrea Iervolino, direktor i osnivač internacionalne producentske kuće Iervolino Entertainment (IE) i domaćeg Iervolino Studios za produkciju animiranih sadržaja, najavio je otvaranje nove poslovne jedinice Space 11. Ova revolucionarna kompanija ima za cilj produkciju filmskih, TV i online sadržaja, ali i muzičkih i sportskih događaja, u potpunosti snimljenih u svemiru. 

 

Space 11, ćerka firma grupacije IE i prva kompanija posvećena razvoju zabavnih formata i događaja u nultoj gravitaciji, rođena je iz Andreine ideje da zabavu preseli izvan Zemljine atmosfere, slično kompanijama koje dizajniraju smeštajne i rekreativne kapacitete za boravak u svemiru.  

 

 

 

 

 

„U ovom trenutku, čak i sama pomisao na projekat ove veličine može delovati previše futuristički i nepraktično, ali tehnološki napredak se odvija takvom brzinom da se veruje da će sve ovo biti moguće ostvariti u relativno kratkom roku. Veliki preduzetnički umovi i umetnici, poput Ilona Maska i Toma Kruza, već neko vreme opipiavaju teren i istražuju moguće alate za komunikaciju u kosmosu. Moje predviđanje je da ćemo do prve polovine 2023. godine već moći da realizujemo prvi događaj uživo, negde u svemiru”, rekao je Andrea Iervolino.

 

 

 

 

 

U cilju ostvarenja ove revolucionarne misije, Iervolino je već započeo angažovanje vrhunskih saradnika, uključujući vodeće inženjere u ovom sektoru, astrofizičare, astronome i tehničare, koji će sistematski proučavati sva sredstva i metode potrebne za stvaranje nečega ovako nezamislivog i jedinstvenog.

 

 

 

 

Pored toga, Space 11 se udružio sa Space-X programom Ilona Maska i Međunarodnim centrom za astronomske nauke Gall Hassin na Siciliji, čiji će bivši zaposleni biti u Savetodavnom odboru ove kompanije. Prvi projekat verovatno će biti sportski događaj, a pripreme počinju već ovog leta. 

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: