RUSKI RED I NELI REP: AGENT ZA ČUDOVIŠTA OD DANAS NA MOJOFF PLATFORMI

 

U svom debitantskom dugometražnom filmu, Ruski red, reditelj Denis Krjučkov inspirisan modernim akcionim remek delom Racija Gareta Evansa donosi nam najbolje od savremenog ruskog akcionog filma, sa glumačkom postavom punom MMA boraca, bodi bildera i sportista.

Nakon što je kao dete svedočio ubistvu sopstvenog oca, Nikita postaje elitni snajperista, a kada mu se ubica slučajno nađe na nišanu, on zaobilazi sve protokole i odlučuje se na vrlo ličnu osvetu. Nikita tada ulazi u komplikovanu priču punu neočekivanih obrta – uključujući otkriće pravog razloga njegove osvete.

 

Zasnovan na serijalu knjiga švedskog autora Martina Vidmarka, Neli Rep: Agent za čudovišta drugi je dugometražni film rediteljke Amande Adolfson u kom se upoznajemo sa riđokosom Neli i njenom neobičnom porodicom. Kada ode da provede jesenji raspust kod ujaka Hanibala sa svojim psom Londonom, Neli Rep saznaje da su njen ujak, kao i njena majka koja je nestala – agenti za čudovišta. Neli biva uvučena u avanturu punu duhova, vampira i vukodlaka, ali i mnogo humora.

 

 

 

 

 

Pored ova dva, na aplikaciji MojOFF trenutno dostupnoj za Android mobilne uređaje, korisnike čekaju i mnogobrojna druga filmska ostvarenja, kao i serije.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: