Samsung tehnologijama 44 nagrade za inovativnost na CES 2021

Na ovogodišnjem Sajmu potrošačke elektronike CES 2021, čak 44 najnovijih proizvoda i usluga kompanije Samsung Electronics Co., Ltd. osvojilo je nagrade za inovacije, priznanje koje prepoznaje izvanredan dizajn i inženjering najsavremenijih tehnologija, uključujući i četiri nagrade Best of Innovation.

 

Među dobitnicima CES 2021 nagrada za inovacije bilo je više poslednjih Samsung inovacija u kategoriji ekrana, uključujući potpuno novi 110-inčni MICRO LED, proizvod koji je dobio nagradu Best of Innovation, zbog njegovih vodećih karakteristika, koje korisnicima nude mogućnost potpunog upravljanja iskustvom.

 

MICRO LED ekran od 110-inča, dobitnik nagrade Best of Innovation, pruža vrhunska vizuelna iskustva. On sadrži 24 miliona pojedinačno kontrolisanih LED-a i snažni MicroLed procesor za kvalitet slike koja oduzima dah. Sa više od 99,99 odsto odnosa ekrana i tela i Samsung ambijentalnim režimom koji sadrži tri ekskluzivna dela umetnika Refika Anadola, televizor se besprekorno stapa sa okolinom bilo da je ekran uključen ili isključen.

 

Samsung QN900A Neo QLED od 85-inča poboljšava iskustvo gledanja zahvaljujući nadograđenom kvantnom procesoru zasnovanom na veštačkoj inteligenciji i potpuno novoj tehnologiji izvora svetlosti, pri čemu svaki čip sa LED pozadinskim osvetljenjem sam emituje svetlost kako bi omogućio uživanje u sadržaju i to da se on vidi baš kako je i predviđeno.

 

Samsung modele za 2021. godinu, QLED i Neo QLED, karakteriše najnoviji napredak tehnologije i veštačke inteligencije, što omogućava većem broju korisnika da uživaju u gledanju TV-a, a sve to zahvaljujući funkcijama kao što su Caption Moving, Sign Language Zoom i Multi-Output Audio.

 

 

 

 

 

Nagrade za inovaciju na sajmu CES 2021 dobili su i neki od najnovijih Samsung kućnih aparata i pametnih uređaja za kuću, dizajniranih tako da odgovaraju bilo kom životnom stilu, kao što je novi frižider Samsung Bespoke sa četvoro vrata.

 

 

Pročitaj i: SAMSUNG QLED 8K I 4K 2020 TELEVIZORI DOSTUPNI I NA DOMAĆEM TRŽIŠTU

 

Samsung Bespoke 4-Door Flex je najnoviji frižider u okviru Bespoke linije frižidera, koji korisnicima nudi mogućnost da biraju neku iz širokog spektra boja i završnih obrada. Osim toga, poseduje odlične i fleksibilne funkcije, kao i novi Beverage Center. 

 

Family Hub za 2021. godinu, mnogo je više od samog mesta za skladištenje hrane. On poseduje fleksibilne funkcije čuvanja hrane, intuitivan i potpuno prilagodljiv 21,5-inčni LED ekran osetljiv na dodir, a odlikuje ga i besprekorna povezivost uređaja što omogućava bolje kuvanje, zabavu, razmenu poruka i još mnogo toga.

 

 

 

 

 

 

WF8800A veš mašina sa prednjim punjenjem, čini pranje veša lakšim, intuitivnijim i manje stresnim nego ikada pre, zahvaljujući korisničkom iskustvu pametnog biranja opcija (Smart Dial), koje uči želje korisnika i potom preporučuje optimalne cikluse za svako pranje. 

 

 

 

 

 

 

Elegantni robot usisivač JetBot 90 AI + sa LiDAR i 3D senzorima, kao i najsavremenijom Intel tehnologijom prepoznavanja objekata za precizno manevrisanje oko njih, poseduje i samoprazneći Clean Station ™ i prednju kameru za efikasno i pametno čišćenje kuće.

 

 

 

 

 

 

Jet 95 Cordless Stick Vacuum je revolucionarni asistent koji čisti dom zahvaljujući automatskom sistemu za pražnjenje prašine, koji je integrisan u njegov deo za punjenje baterija. 

 

Tanka Samsung over-the-range (OTR) mikrotalasna pećnica dizajnirana je tako da se uklopi u svakoj kuhinji, štedi prostor na radnoj površini, pružajući optimalne performanse kao najbolja industrijska mikrotalasna pećnica od 1100 vata, i uključuje sistem ventilacije sa napajanjem od 550 cu.ft./min. usisnog kapaciteta.

 

Samsung Front Control Slide-in indukciona ploča sa Flex Duo zonom predstavlja modernu nadogradnju za bilo koju kuhinju. Ovaj model poseduje Wi-Fi konekciju, jednostavniju kontrolu dometa pomoću pametnog biranja (Smart Dial) i ugrađeni Air Fry režim za bolje kuvanje. Osim toga, korišćenjem indukcije, smanjuje potrošnju energije i ima dvostruka vrata koja pretvaraju jednu peć u dve, tako da korisnici nisu ograničeni na samo jednu temperaturu peći ili tajmer. 

 

Samsung prečišćivač vode (Family Faucet/Chef Faucet) poseduje mogućnost Wi-Fi konekcije i glasovnu kontrolu. On nudi bolje filtriranje i poseduje dve slavine za različite namene, prilagodljivu horizontalnu ili vertikalnu instalaciju i daljinsko, pametno upravljanje.

 

SmartThings Cooking nudi jedinstveno kulinarsko iskustvo koje pokreće Whisk’s Food AI.  SmartThings Cooking preporučuje recepte koji odgovaraju ukusu i prehrambenim potrebama korisnika, sastavlja planove obroka i liste namirnica i šalje podatke o receptima direktno na integrisane uređaje koji omogućuju pametno iskustvo kuvanja.

 

Navedeni proizvodi i usluge predstavljeni su na ovogodišnjem virtuelnom CES događaju, zajedno sa nizom dobitnika CES 2021 nagrade za inovacije iz Samsung ekosistema, uključujući različite proizvode iz mobilne kategorije, kao i vodećaSamsung memorijska rešenja.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRTPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

2 thoughts on “Samsung tehnologijama 44 nagrade za inovativnost na CES 2021

  1. Повратни пинг: Samsung Unbox and Discover | Lips&Heels

Оставите одговор

%d bloggers like this: