Sara Jo pozvala Šveđane na EuroPride u Beogradu


Pevačica Sara Jo nastupila je na Prajdu u Stokholmu i tom prilikom pozvala okupljene da u septembru dođu na EuroPride u Beogradu.

“Verujem da će Beograd biti najlepši do sada, najveseliji, da će pokazati svoje najbolje lice. Mi ćemo se potruditi da vam priredimo nezaboravne nastupe i koncerte, kako bismo na pravi način obeležili taj istorijski Prajd u našem regionu”, poručila je Sara Jo, koja je jedina izvođačica sa ovih prostora koja je nastupila na završnoj večeri Prajda u Stokholmu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

EuroPride koncerti održaće se u Beogradu tokom dve večeri, 16. i 17. septembra, a Sara Jo biće među izvođačima koji će nastupiti pred publikom u Prajd parku na Donjem Kalemegdanu.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

 

Pored nje, publika će tokom dve večeri imati priliku da uživa u nastupima velikih regionalnih i evropskih muzičara, a karte za EuroPride koncerte biće puštene u prodaju uskoro. 

 

 

“Beograd je spremio bogat program tokom čitave Nedelje ponosa. EuroPride je najznačajniji događaj za LGBTI+ zajednicu u čitavoj Evropi i pozivamo sve da dođu i uvere se zbog čega je Beograd nadaleko poznat po dobroj zabavi i noćnom životu”, poručio je koordinator EuroPride-a Goran Miletić i zahvalio Sari Jo što godinama pruža veliku podršku LGBTI+ zajednici u Srbiji i regionu.

 

 

 

 

 

Procene su da će tokom Nedelje ponosa glavni grad Srbije posetiti oko 15.000 ljudi, a najveći broj okupljenih očekuje se na evropskoj Paradi ponosa koja je zakazana za 17. septembar.

 

 

 957 total views,  1 views today