SAVETI KAKO DA MODNE DETALJE NOSITE SA STILOM

Stil je nauka koja se teško uči, ali se ne zaboravlja. U ovom tekstu ću vam dati savete kako da izgledate privlačno i sa stilom svakog dana!

 

Ja se već dugo bavim naukom o stilu i dugo ga izučavam, tako da ću moja razmišljanja o tome rado podeliti sa vama.Naravno, stil je individualna i opširna tema i potpuno je u redu da se moje i vaše mišljenje ne poklapa.

 

U današnjem tekstu, govoriću o noktima, tetovažama, kovrdžavoj kosi, parfemima i minđušama – kako nositi ove stvari i uz njih imati stila. 

 

Postoji malo osoba na svetu koje su rođene sa stilom. Uglavnom, ti koji su rođeni sa stilom, proslavili su se kao modni kreatori. Ali, šta sa nama, običnim ljudima? Mi, pošto nismo po rođenju dobili taj dar, možemo ga naučiti. Za stil ti ne treba preskupa garderoba. Kad imaš stila, nije važno šta nosiš – već kako nosiš. Važno je šta kombinuješ, šta ističeš, a šta sakrivaš.   

 

NOKTI: po meni, nokti treba da budu jednobojni i kratki. Nokti su detalj koji treba da se primeti tek kada se dobro zagleda. Jednobojni, jer ukoliko se nosi prstenje na rukama, jedna boja noktiju treba da smiruje šarenilo prstenja. I kratki, jer kraći nokti ostavljaju utisak stabilnosti i sigurnosti (duži nokti izgledaju klimavije).

 

 

 

 

 

TETOVAŽA: veliki sam fan tetovaža, ali ne bilo kakvih. Ne volim kada tetovaže predstavljaju umetnička dela i prekrivaju previše kože i skrnave prirodnost. Smatram da su sitnije tetovaže zanimljivije, jer treba da posebno da se potudiš da ih uočiš i razumeš. Lepša kombinacija: više sitnijih tetovaža, nego jedna preko celih leđa.

 

Pročitaj i: BEOGRAD PITA – DA LI JE TETOVIRANJE ZANAT 21. VEKA ?

 

 

 

 

 

KOVRDŽAVA KOSA: trenutno veoma moderna i u trendu, ali ipak treba biti obazriv sa njom.Kovrdžava kosa je sama po sebi ukras i dovoljno je upadljiva. Smatram da je zato bolje da bude kraća. Kada je previše dugačka izgleda napadno i guta izgled lica.

 

 

 

 

 

PARFEM: svaka osoba na svetu mora da ima svoj parfem kao obeležje!! Ne treba da bude skup i markiran, ali mora da postoji kao specifičnost ličnosti. Parfem mnogo govori o karakteru, ponašanju, osobinama. Čak mislim i da osobe mogu da se dele kao parfemi – jake ili slabe osobe, osobe za dan ili noć…

 

 

 

 

MINĐUŠE: ukoliko su male i diskretne, nose se uz puštenu kosu. Ukoliko su velike, teške i upadljive kombinuju se sa podignutom kosom! Velike minđuše i puštena kosa skreću nepotrebnu pažnju, dok visoka čupava punđa sa šarenim minđušama šire zavodljivu energiju.

 

Ukombinujte: belu košulju sa diskretnim dekolteom, farmerke, rep ili punđu i od nakita stavite samo upadljive šarene minđuše. Izgled će govoriti više od vas!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by IL BLACKBOX (@ilblackbox)

 

 

Po meni, ovo su saveti kako da modne detalje nosite sa stilom. I kako da izgledate privlačno i stilski svaki dan.

 

 

_________

 

Zovem se Jovana Ćulibrk.                

Imam sedamnaest godina i idem u Gimnaziju. Zauvek ću sanjati velike snove. Volim modu, dobre filmove, svoju kovrdžavu kosu, lepe knjige i umetnost. Za sebe govorim da sam svestrani hedonista. U jednoj rečenici – ja sam mešavina reda i haosa. U slobodno vreme se bavim fotografijom. Volim život i prihvatam sve životne izazove jer se vodim parolom da je bolje da probam, nego da se ceo život pitam šta bi bilo da sam probala.

Moja strast je pisanje.  Smatram da papir trpi sve i zato zapisujem sve što mi se događa. Pisanje je moj talenat i moje tajno oružje. Imam nekoliko planova za budućnost , ali bih volela jednog dana da radim posao koji uključuje pisanje.

 41 total views,  1 views today