SENIDAH x FASHION&FRIENDS: NOVA KAMPANJA KOJA JE ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE

Uronite u svet lucidnih snova kroz novu reklamnu kampanju Fashion&Friends, koja briše granice između stvarnog sveta i imaginacije. Inspirisana snovima, kao najčistijim oblikom kreativnosti, kampanja pod nazivom „Lucid Dreams” simbolizuje uporište potpune slobode, izvan svih stereotipa i pravila.

 

 

 

Upravo takva, autentična, različita i svoja je regionalna muzička zvezda Senidah, zaštitno lice Fashion & Friends za ovu sezonu, koja se godinama hrabro poigrava različitim muzičkim žanrovima i sa podjednakom lakoćom flertuje sa modnim trendovima.

Ultimativna ikona stila pleni pažnju u eklektičnom miksu Fashion&Friends brendova, a njena moć transformacije ohrabruje da stilove, baš kao i život, oblikujete na način na koji sami želite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pored Senidah, u kampanji se pojavljuje i poznati model Sandy Bogovac, koji već sezonama dominira svetskim modnim pistama u kreacijama brendova poput Dolce&Gabbana, Armani i Moncler.

 

„Lucid Dreams“ najavljuje raskošnu jesen u zagasitim nijansama, prepunu printova i živopisnih dezena.

 

 

 

 

 

Široki krojevi vraćaju se u igru, pa su tako u novoj sezoni u prvom planu oversized modeli jakni, „broj veći“ boyfriends jeans i ležerni topovi. U fokusu su i modni dodaci, poput torbica zanimljivih tekstura i predimenzioniranog nakita.

 

 

Uz kampanjske fotografije, Fashion&Friends predstavio je i seriju kratkih fashion videa koji dočaravaju sanjivu, nadrealnu atmosferu. Dok se sunce ne pojavi, san je stvaran.

 

 

 

 

Modeli:   Senida Hajdarpašić – Senidah

              Sandy Bogovac, Demons Model Management

Fotograf: Dušan Petrović

Stajling:  Vanja Pantin

Šminka:  Dragan Vurdelja

Frizura:   Đurđica Ivanović

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “SENIDAH x FASHION&FRIENDS: NOVA KAMPANJA KOJA JE ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE

Оставите одговор

%d bloggers like this: