Početna » SERIJA “PREŽIVLJAVANJE NA MORU” OD 17. SEPTEMBRA NA DISCOVERY KANALU

SERIJA “PREŽIVLJAVANJE NA MORU” OD 17. SEPTEMBRA NA DISCOVERY KANALU

by Lips&Heels
0 comment

Dokumentarna serija „Preživljavanje na moru“ koja istražuje šta se dešava kada se stranci iz svih sfera života udruže da žive i rade na moru, biće premijerno emitovana na Discovery kanalu od 17. septembra u 21h.

Svojevrstan društveni eksperiment od devet epizoda inspirisan je studijom ponašanja meksičkog antropologa Santjaga Henovesa iz 1973. koja je posmatrala da li ljudi iz različitih kultura i porekla mogu da ostave po strani svoje razlike i rade zajedno tokom 101-dnevnog putovanja na Akaliju. Sada, pedeset godina kasnije, Discovery kanal obnavlja svoj revolucionarni rad sa novim plovilom i novim obrtom u prvobitnoj misiji. Domaćin je član Zelenih beretki vojske Sjedinjenih Američkih Država, NFL fudbaler i glumac Nejt Bojer.

 

Snimljena u blizini Panamskih bisernih ostrva, serija „Preživljavanje na moru“ prati devet različitih takmičara koji su otplovili na Akali II i 21 dan testiraju da li će lični interesi sabotirati šansu tima da zajedno osvoje bogatstvo. Ulozi su veliki. Sa svakom uspešnom misijom, tim zarađuje novac koji odlazi u zajednički fond koji će učesnici podeliti na ravne časti kada dođu do kraja. Svake nedelje, učesnici imaju zadatak da završe fizičke i intelektualne izazove osmišljene da poremete i podele grupu. Na kraju svake epizode, posada Akali II ima mogućnost da nastavi kao grupa ili da zameni jednog od svojih novim učesnikom. 

 

Serija “Preživljavanje na moru“ je za Discovery producirala kuća Critical Content.

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00