Početna » Slavimo duh fudbala uz izuzetne nagrade na Viberu

Slavimo duh fudbala uz izuzetne nagrade na Viberu

by Lips&Heels
0 comment

Rakuten Viber, vodeća globalna platforma za privatnu i bezbednu razmenu poruka i glasnovnu komunikaciju poziva sve prave ljubitelje fudbala da uživaju u fudbalskoj groznici koju predstojeće Evropsko prvenstvo nosi sa sobom tako što će učestvovati u njenoj interaktivnoj nagradnoj igri prognoziranja rezultata – i time se još više približiti pravoj akciji u društvu svojih prijatelja, članova porodice i kolega.

Ljubitelji fudbala imaće priliku da postave svoje prognoze na globalnu tabelu čime će iskazati podršku svojim timovima i steći priliku da osvoje neku od aktraktivnih nagrada: po jedan iPhone 15s tokom svake od 4 nedelja trajanja igre, kao i jedan iPhone 15 Pro Max kao glavnu nagradu.  

 

Fudbal kao “najvažnija sporedna stvar na svetu”, po rečima čuvenog trenera Karla Anćelotija, spaja njegove istinske ljubitelje iz cele Evrope i šire na najvažnijem kontinentalnom fudbalskom takmičenju. U slavu takmičarskog duha, fer-pleja i nacionalnog timskog ponosa Viber je pripremio širu akciju za navijače koja će im omogućiti da se druže i komuniciraju povodom svake utakmice. Strast i užitak takmičenja će dodatno biti naglašeni kroz Viberov posebni čet-bot za prognozere, koji će nagraditi najtalentovanije među pratiocima Eura, koji će međusobno biti povezani u okviru njihovih grupnih četova na Viberu. Ono što će fudbalsku porodicu dodatno povećati i zbližiti ovom sjajnom prilikom će biti i dva posebna besplatna fudbalska Viber stiker paketa protkana duhovitim fudbalskim ulogama, fazonima i izrekama.

 

“U ovoj eri super-sportova smo ponovo zajedno da podelimo radost sa strastvenim ljubiteljima fudbala među Viberovom evropskom i globalnom publikom i dodatno se zbližimo kroz druženje, zabavu i zadovoljstva takmičenja koja naša nagradna igra pruža svima”, izjavio je Atanas Rajkov, Potpredsednik za globalni marketing i razvoj poslovanja kompanije Rakuten Viber. 

 

Prijavite se za čet-bot za prognoziranje rezultata ovde i besplatno preuzmite naše Viber stiker pakete inspirisane fudbalom ovde i ovde.

 

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta