SLOBODAN TRKULJA NAJAVIO KONCERT U KOMBANK DVORANI I PRODUŽETAK KINESKOG FESTIVALA SVETLA

Slobodan Trkulja, priznati umetnik, se danas družio sa medijima i najavio koncert u Kombank dvorani za 13.mart u 19h. Koncertni užitak uz muziku inspirisanu srpskom tradicijom spakovana u moderno ruho.

 

„ Specifična je situacija za nas umetnike da ne možemo da sviramo, pa se radujem prvom koncertu posle godinu dana. Bend moj i ja smo željni svirke, puni smo energije, imamo potrebu da sviramo i siguran sam da će koncert biti energičan. Veća nam je želja za svirkom, i veća mi je frizura J. Poštovaćemo sve epidemiloške mere, dozvoljeno je ulazak samo 500 ljudi, razmak između sedenja, ali nas to neće sprečiti da svi zajedno uživamo!“ izjavio je Trkulja i dodao „ raduje me i što će Kineski festival svetla čiji sam osnivač i inicijator, zbog velikog interesovanja, i u Beogradu i u Novom Sadu, biti produžen do 1.marta. Iskoristite lepo vreme i prošetajte do Sava promenade Galerija Belgrade ili u Novom Sadu do Limanskog parka i uživajte u magičnim lampionima“ završava raspoloženi Trkulja.

 

 

 

 

 

 

Ovaj priznati umetnik i inovator zvučnih tradicija, koji sa svojim sastavom „Balkanopolis“ oplemenjuje globalnu muzičku scenu modernom tradicijom Balkana, podjednako je hvaljen od publike i od svetske kritike, koja ga svrstava u red nacionalnog blaga Balkana a njegov zvuk, kao novi muzički talas.

 

 

 

Pročitaj i: SLOBODAN TRKULJA I BALKANOPOLIS NA SCENI KOMBANK DVORANE 13. MARTA. KONCERTNI UŽITAK UZ MUZIKU INSPIRISANU SRPSKOM TRADICIJOM U „MODERNOM RUHU“

 

Trkulja je kao solista sarađivao sa svetskim umetnicima poput Marize, Dalarasa, Olete Adams, Josipe Lisac, sa proslavljenim, holandskim Metropol orkestrom, te vrhunskim džez i filharmonijskim orkestrima. Pamte se njegovi nastupi u Kini, gde uživa veliku popularnost, posebno pred 30.000 posetilaca u okviru EXPO izložbe u Šangaju. Potom na BBC-u i Eurovizije gde je njegove nastup pratio auditorijum od preko 100 miliona gledalaca; do nedavnog nastupa Balkanopolisa u novogodišnjem programu u Kini gde ih je gledala neverovatna milijarda gledalaca! Jedan je od ambasadora za kulturnu saradnju Srbije i Kine i kreativni ambasador Srbije.

 

Pročitaj i: TRADICIJA SE NASTAVLJA: KINESKI FESTIVAL SVETLA U BEOGRADU I NOVOM SADU

 

 

Ukoliko želite da uživate u muzičkoj čaroliji zasnovanoj na spajanju nespojivog ulaznice možete nabaviti po ceni od 1.800, 2.200 i 2.500 dinara na svim prodajnim mestima tickets.rs kao i na blagajni Kombank dvorane.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRTPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: