Snima se serija o životu Audrey Hepburn

Audrey Kathleen Ruston, odnosno, Audrey Hepburn, bila je veličanstvena glumica koja je obeležila jednu filmsku epohu dvadesetog veka. Svojom elegancijom, šarmom, inteligencijom i izvanrednim glumačkim darom je uspela da da enormno značajan doprinos filmskoj industriji. ,,Praznik u Rimu’’, ,,Sabrina’’, ,,Priča o kaluđerici’’, ’’Doručak kod Tifanija’’ i ,,Wait until Dark’’ su samo neki od njenih filmova, a ujedno je i jedna od retkih glumica koja je uspela da osvoji nagrade kao što su Oskar, Gremi, Emi i Toni.

 

Nakon par reči o samoj Audrey, prelazim na ono zbog čega ste kliknuli na naslov ovog teksta. 

Nakon nedavnog dokumentarca u čijem je ostvarenju učestvovao njen sin iz prvog braka Sean Ferrer, u realizaciji ove serije učestvuje njen drugi sin, Luca Dotti. Audreyin prvi sin iz braka sa psihijatrom Andreom Dottijem je napisao knjigu u saradnji sa novinarom Luigijem Spinolom pod nazivom ,,Audrey at home’’ koja je postala bestseller. Njih dvojica će takođe biti i izvršni producenti serije koja je u planu. Scenario potpisuje Jacqueline Hoyt, a produkcijaska kuća Wildside je ta koja stoji iza celog projektra. 

 

Ko će glumiti čuvenu Audrey, na kojim lokacijama će se serija snimati i kada je predviđen njen izlazak na male ekrane su pitanja na koja za sada još uvek nemamo odgovor. Ono što nam ostaje jeste da pomno pratimo svaku narednu informaciju koja će biti objavljena u vezi serije i da se radujemo ovom projektu, jer je Audrey zaista bila posebna. 

 

 

 

____________

 

Autor: Andrea Dobrosavljević   

 

Rođena sam u Šapcu 9. septembra 2001. godine. Završila Gimnaziju, student sam Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Veliki sam zaljubljenik u pozorište, volim glumu i sve što se dešava na “daskama koje život znače”. Volim da čitam knjige, pišem, gledam filmove, putujem i da provodim vreme u prirodi sa svojom porodicom i prijateljima. U slobodno vreme crtam, učim jezike i slušam muziku. Jednom rečju, volim život i raširenih ruku prihvatam svo ono dobro koje mi pruža.

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: