Početna » Sofia Vergara i Joe Manganiello objavili su razvod nakon sedam godina braka u zajedničkom saopštenju

Sofia Vergara i Joe Manganiello objavili su razvod nakon sedam godina braka u zajedničkom saopštenju

by Lips&Heels
0 comment

Zvezde serija “Moderna porodica” i “Prava krv” su se venčale 2015. godine u Floridi. “Donekle tešku odluku doneli smo da se razvedemo”, par je podelio u saopštenju za Page Six. “Kao dve osobe koje se veoma vole i brinu jedna o drugoj, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti dok prolazimo kroz ovu novu fazu naših života.”

Kako navodi časopis People, par se prvi put upoznao preko kolege Sofie Vergare iz serije “Moderna porodica”, Džesija Tajlera Fergusona, na večeri Udruženja novinara Bele kuće 2014. godine. U to vreme, Vergara je bila verena. Kasnije, kada je Vergara objavila raskid veridbe, Manganiello je od Fergusona zatražio njen broj telefona.

 

“Poznavao sam Džoa preko zajedničkih prijatelja, radili smo zajedno na humanitarnim događajima, a Sofiju sam poznavao kroz rad s njom. Bili smo zajedno na jednoj zabavi i samo sam ih upoznao”, rekao je Ferguson u emisiji “The Late Late Show With James Corden” tada. “Rekao sam: ‘Jeste li ikad upoznali Sofiju?’ i naravno, Džo je bio kao: ‘Hmm!'”

 

“Kada je ona raskinula veridbu, Džo me je odmah pozvao čim je vest postala javna i rekao: ‘Treba mi njen broj telefona.’ Onda sam pozvao Sofiju i pitao je: ‘Mogu li Džou dati tvoj broj telefona?’ I ona je bila kao: ‘Ay, ne!’… ali zapravo je htela da mu dam broj telefona: ‘Oh, ne, nastavi, OK, OK.’ I tako sam razmenio brojeve i on je preuzeo od tamo”, nastavio je Ferguson.

 

Vergara je kasnije potvrdila da se zabavlja sa Manganielom u intervjuu za “Extra”. “Znaš, provodim se sjajno i ovo je poseban period u mom životu i trudim se da ne razmišljam previše o tome. To je nešto sasvim novo, pa ćemo videti šta će se desiti”, rekla je tada.

 

U međuvremenu, u jednom gostovanju u emisiji “The Tonight Show”, Manganiello je ispričao trenutak kada je shvatio da je Vergara prava osoba za njega. “Rekao sam: ‘Znam da si tek izašla iz te duge veze, i ako trebaš da budeš slobodna, razumem. Neću se baš radovati tome, ali preboleću… Ali pre nego što odgovoriš, želim da ti pokažem nešto'”, rekao je, pružajući joj izdanje časopisa People iz 2014. godine pod nazivom “Najseksi holivudski neženja” na kojem se nalazio na naslovnoj strani.

 

“Ona je podigla časopis, otvorila ga i videla sam kako pregleda moj intervju i rekao sam: ‘Šta radiš?’ A ona je odgovorila: ‘Gledam ko je još na listi'”, rekao je.

 

Vergara i Manganiello su na kraju stupili u brak 2015. godine u Palm Biču, na Floridi. Prema časopisu People, Manganiello je zaprosio Vergaru tokom odmora u hotelu St. Regis u Prinsvilu, Havajima, za vreme Božića.

 

 

 

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00