STIGLA JE REVOLUCIONARNA 4DFWD PATIKA ZA TRČANJE DIZAJNIRANA ZA ONE KOJI ŽELE DA TRČE JOŠ DALJE

Osluškujući potrebe i komentare sportista širom sveta, poznati sportski i lifestyle brend adidas dizajnirao je 4DFWD model patika sa željom da trkačima pruži potpuno novo iskustvo u trčanju. Posle 17 godina prikupljanja informacija od onih koji svakodnevno trče, ali i koristeći revolucionarnu 3D tehnologiju štampanja, na tržište je stigla patika dizajnirana za sve one koji žele da trče još dalje. 

Jedinstveni 3D đon sa pažljivo kreiranom mrežastom konstrukcijom i PRIMEKNIT gornjište čine 4DFWD model posebnim. Posle dugog ispitivanja i testiranja patike nastala je finalna mrežasta konstrukcija kao jedna od pet miliona mogućih. Upravo ta konstrukcija se pokazala kao najbolja, a za njenu izradu korišćeno je čak 40 odsto biomase. 4DFWD patika je među prvima u svetu koja ima takozvanu cutting-edge tehnologiju, koja omogućava jednostavno prilagođavanje stopala, ali i đona najrazličitijim podlogama na kojima se trči. Ova patika je dizajnirana tako da vertikalni pritisak koji pravimo tokom trčanja transformiše u horizontalnu snagu, pomerajući na taj način granice trkača. 

 

“Svaki put kada stopalo trkača dotakne tlo, sila kočenja ga usporava, a 4DFWD silueta smanjuje tu silu i pretvara energiju koja nastaje u kontaktu sa podlogom u pomak napred”, ističu u adidasu. 

 

Upravo ta inovacija u dizajnu đona pruža više udobnosti u odnosu na prethodne 4D generacije koje je adidas izbacivao u proteklim godinama. Novi model generiše čak 3 puta više kretanja napred, a kočna sila koju trkači osete tokom trčanja smanjuje se za 15 odsto.  

 

 

 

 

 

Rastegljivo PRIMEKNIT gornjište koje je napravljeno od recikliranog poliestera savršeno prianja stopalu i omogućava prozračnost , pružajući lagan osećaj na nozi.

 

 

“Uvek se trudimo da kombinujemo potrebe sportista sa inovativnim tehnologijama kako bismo kreirali najbolji mogući proizvod koji će zadovoljiti potrebe različitih ljudi. Tako je nastala i ova revolucionarna 4DFWD silueta”, objašnjavaju u adidasu. 

 

4DFWD model dostupan je u adidas i Sport Vision radnjama, a dolazi u dve kombinacije boja. Ženski model karakteriše svetlija nijansa sa narandžastim detaljima i prepoznatljive tri crte u crnoj boji, dok muški model dolazi u moćno crnoj boji sa zelenim color blocking detaljima.

 

Istražite novi adidas model na Instagram, Facebook i Twitter stranicama koristeći #adidas4DFWD i @adidasrunning.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: