Početna » Takmičarka imala pomoć u kvizu Najslabija karika! Ostatku ekipe nije bilo svejedno!

Takmičarka imala pomoć u kvizu Najslabija karika! Ostatku ekipe nije bilo svejedno!

by Lips&Heels
0 comment

Još jedna nesvakidašnja situacija u kvizu Najslabija karika obeležila je najnoviju epizodu. Dok je nekim takmičarima ovo bilo simpatično, neki nisu bili sigurni da je u pitanju fer borba. Naime, jedina dama u timu od devet učesnika imala je pomoć prilikom učešća u kvizu!

Mira Krajišnik, dvadesetdevetogodišnja advokatica iz Beograda, prva je trudnica koja se takmičila u kvizu Najslabija karika. Svojim smislom za humor i šarmom pobrala je simpatije svih u studiju, ali i kraj malih ekrana. Osim toga što do pred sam kraj borbe nije ni otkriveno da je u drugom stanju, Mira je uspešno razbila sve mitove o slabijoj koncentraciji trudnica! Pokazavši zavidno znanje u svim rundama, došla je do samog finala kviza i zamalo odnela kući „bankirani“ novac.

 

 

Dok su neki saigrači Miru videli kao favorita za pobedu, bilo je i onih koji su se pitali da li je fer što je Mira imala „pomoć“ prilikom odgovaranja na pitanja, jer je u svom timu imala „dva igrača“.

Atmosfera iza kamera i pobuna takmičara

 

@najslabijakarika

Takmičari su se bunili na snimanju Najslabije karike 😬 Ali to im nije pomoglo da izbegnu nemoguće teška pitanja. 🕜 Večeras u 12:05h, TV Prva! #najslabijakarika #tvprva #nikolakojo #fypシ

♬ original sound – karikakviz

 

Dok su njeni saigrači bili zabrinuti činjenicom da Mira ima asistenta, voditelj Nikola Kojo nije hteo da joj se zamera zbog njenog zanimanja. Ipak, poklekao je pred njenim šarmom kada je u emisiji ispričala kako je upoznala svog supruga. Bio je to jedan hrabar potez pravog džentlmena, koji je glumcu vratio veru u to da ima nade za mlađe generacije i da se ne udvaraju svi onlajn.

 

Uprkos tome što iz finalne runde nije izašla kao pobednica, kako je i sama rekla na kraju epizode, za prvo „pojavljivanje“ njene ćerkice Drine na televiziji, Mira je bila veoma zadovoljna svojim učešćem i usput svojoj bebi poručila da uvek veruje u sebe i nikada ne potcenjuje svoje mogućnosti. Mi Drini želimo da bude pametna i šarmantana na svoju mamu.

Loading

About Author

You may also like

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta