Tamara Dragičević: „Kad sam videle sebe kao Silvanu, nisam mogla da se prepoznam“

Tamara Dragičević, jedna od trenutno najpopularnijih glumica novije generacije, ne prestaje da privlači pažnju javnosti ulogom legendarne pevačice Silvane Armenulić u filmu „Toma“.

Pored glume, karakterističnog akcenta i gestikulacije, dobar deo uloge Silvane zasnovan je i na njenom izgledu – kostimu, frizuri i šminki. Upravo o šminki na filmu „Toma“, ali i generalno na sceni, pričale su Tamara Dragičević i šminkerka Nena Ilić u okviru prvog KIKO Milano make-up maratona, deleći sa publikom savete i iskustva za postizanje glamuroznog make-upa kao sa filma.  

 

„Filmska šminka zaista mnogo pomaže da do kraja uđete u lik – daje onaj final touch, koji vam pomaže da poverujete sami sebi u određenoj ulozi. Iskreno, ponekad poželim i da se sama našminkam pred neku predstavu, ne bih li lagano ulazila u lik“, rekla je Tamara i dodala da nikad neće zaboraviti momenat kada se videla u ogledalu tokom snimanja filma „Toma“. „Toliko sam se iznenadila kad su me prvi put našminkali kao Silvanu – nisam mogla da se prepoznam“. 

 

 

 

 

Nena Ilić je zato odlučila da Tamaru vrati u dane snimanja „Tome“ i našminka je kao modernu verziju Silvane Armenulić. „Kao i što je slučaj sa modom, trendovi u šminkanju koji su bili prisutni u to vreme stalno se vraćaju – idealan primer za to je crveni karmin i izražen ajlajner“, rekla je Nena, dok je Tamara priznala da ranije nije volela na sebi crveni karmin. 

 

 

 

 

 

 

 

„Crvenu sam nekako uvek stavljala u kategoriju boja koje mi ne stoje, ali svaki put kada me Nena našminka istom, odmah promenim mišljenje“, dodala je Dragičevićeva.

 

 

 

 

 

 

 

 

Za ovaj look korišćen je crveni karmin A Holiday Fable Enchanting lipstick i A Holiday Fable Forever Magic ajlajner iz najnovije KIKO Milano praznične kolekcije. 

 

 

FOTO: Benny Gaši

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: