TATJANA BAJIĆ PRIREDILA DIVAN GEST NA SAMOM KRAJU ZASTRAŠUJUĆE 2020-TE GODINE

S obzirom na unazad sva dešavanja iz 2020. godine.. Da li postoji čovjek koji se ne zapita gdje je svo to njegovo vrijeme, u šta ga je uložio, šta je dao, a šta dobio? Uvijek će se desiti neko loše vrijeme, ali ono što je zaista važno jeste da u najgorim životnim situacijama, mi radimo dobre stvari. Pa dragi moji, želim da vam predstavim još jednom ženu koja je i najgoru situaciju prilagodila i svela u realnost, a potom od nje napravila izvrsnu stvar! 

 

Draga Tatjana, zaista se radujem ovom našem razgovoru i s nestrpljenjem sam čekala da započnemo. Prvo mi recite kako ste? Kako provodite novogodišnje dane? 

 

Draga moja, prvenstveno da čestitam novogodišnje praznike svim čitaocima Lips&Heels . Ove dane uglavnom provodim u krugu porodice, obzirom da je situacija u svetu takva kakva jeste, pa smo se odlučili da zaista budemo odgovorni i prema sebi i prema drugima i da predstojeće praznike provedemo u užem krugu porodice ♥️

 

Odlično. Ovo je vaša druga saradnja sa Lips&Heels magazinom. Pa voljela bih da nam prvo kažete, da li ste zadovoljni s njim? 

 

Velika mi je čast što ste me ponovo pozvali i što po drugi put sarađujemo. Divno je biti vaš gost i izuzetno se radujem ovom razgovoru ♥️

 

Također i nama je zaista drago na saradnji s vama, prvenstveno jer ste izuzetno pametna žena i radujemo se svakom iskustvu koje podijelite s nama! 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naša tema danas je zapravo veoma lijep gest koji ste priredili određenoj djeci za novu 2021. godinu. Zamolila bih vas samo da nas malo uvedete u razgovor. O čemu se tačno radi?

 

Iako ne potenciram taj svoj gest, drago mi je da ste mi postavili to pitanje, jer sam osoba koja se često odaziva na razne humanitarne akcije, i često ih imam i na svom profilu, ovog puta sam odlučila da svoj profil iskoristim na pravi način, i podelim preko 150 paketića socijalno ugroženoj deci, iz svog mesta, a 17 paketića su dobili deca ometena u razvoju.

 

U akciji prikupljanja paketića su mi pomogli takođe naši Vrnjački preduzetnici, koji su se odazvali u rekordnom roku. Ovom prilikom im se zahvaljujem.  A takođe se zahvaljujem i mom drugaru Gagiju Bogdanoviću koji mi je bio od velike pomoći u deljenju paketića.

 

 

 

 

 

 

 

Vaš gest je dobio strašno dobre reakcije od strane ljudi. Kako ste došli na takvu ideju, tačnije, da li je krenulo isključivo od vas ili vam je neko predložio?

 

Ideja je bila na moju inicijativu, obzirom da je  2020. godina sigurno jedna od najgorih godina ikada, odlučila sam da deci koja nisu očekivala deda mraza ove godine, ipak izmamim osmeh na lice i mislim da sam zaista uspela u tome! 

 

Apsolutno, čini mi se da ste “u posljednjem trenutku” razbudili svijest kod ljudi. Nadamo se da će ovaj vaš postupak probuditi želju još nekome da se pokrene i uradi nešto zaista ovako lijepo. 

 

Na koji način ste dolazili do saradnje sa drugim ljudima, kako ste dobili pomoć od ostalih?

 

Moje saradnje uglavnom dođu spontano, valjda u ovom jednom jako teškom vremenu je ostalo ono malo ljudskosti u nama, tako da sto se generalno ove situacije tiče akcija je sprovedena jako uspešno! I ono što takodje moram da napomenem to je da je naša Opština obezbedila 750 paketića koje su dobili mališani vrtića sa teritorije Vrnjačke Banje. I kao neko ko neretko priča o politici moram da zahvalim našem predsedniku opštine koji zaista radi prave stvari u pravom trenutku,jako sam ponosna kao meštanin.

 

 

Pročitaj i: TATJANA BAJIĆ: OMILJENI LIK NA INSTAGRAMU

 

 

 

To su sjajne vijesti. Koliko vremena ste uložili u samu proceduru pripremanja i dijeljenja? Kakav osjećaj vas je pratio kroz sve to?

 

Verujte da je sve bilo u jako kratkom roku, da smo imali više  vremena, više bi toga obezbedili . 

 

Možete li nam ispričati kako su i sama djeca reagovala na vaš gest i vašu posjetu njima? Da li ste zadovoljni njihovom reakcijom?

 

Ono što je na mene ostavilo najveći utisak je kada smo paketiće podelili deci ometanoj u razvoju. To je momenat kada sam bila i srećna i tužna u isto vreme. Volela bi da mogu da učinim više ali se iskreno nadam da ću moći u nekoj bliskoj budućnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vjerujem da je to ujedno i najemotivniji trenutak koji ste imali tokom samog procesa. Da li ste se pored takvih situacija, zatekli u nekoj i ne baš ugodnoj? Pošto vjerujem da možda ima ljudi koji bi uradili nešto slično, ali se plaše od negativnih reakcija…

 

Naprotiv, baš ne. Svi su bili oduševljeni, divne reakcije su stizale sa svih strana.  Savetujem svima da i drugi idu ovim primerom, jer zaista naše malo- nekome je sve,koliko god zvučalo “otrcano” .

 

Drago nam je na tome. I na samom kraju. Želite li dodati još nešto, u slučaju da sam propustila nešto što ste htjeli naglasiti ili ostaviti poruku ljudima?

 

Želim samo još jednom da vam se zahvalim na pozivu, želim vam još uspešniju godinu, i čestitam još jednom svima predstojeće praznike, da ostanete živi i zdravi, sve ostalo će doći.

 

Ljubi vas vaša Tanjica♥️

 

Zapravo mi se zahvaljujemo vama na evo već drugoj, predivnoj saradnji. Također i na svakom iskustvu koje ste podijelili s nama. Želimo vam puno sreće i još više uspješnih saradnji u budućnosti! Draga Tatjana, hvala vam na izdvojenom vremenu i odgovorima, od tima Lips&Heels magazina. 

 

____

 

Autor:

 

Zerina Memišević. Rođena 17. juna 2001. godine, u Sarajevu.
Nakon završetka JU “Sedme osnovne” škole u Sarajevu, svoje školovanje nastavlja u odgojno-obrazovnoj ustanovi Medresi Osman-ef.Redžović, u Visokom. Gdje provodi četiri godine u internatu (domu). Trenutno je polaznik ITAcademy, u Sarajevu (Web dizajn).
Zerina je osoba koja voli umjetnost i glumu. Jedan izvjestan period je provela u pozorištu CKM, u Sarajevu. Nakon kratkog perioda napušta glumu zbog internatske škole.
U svoje slobodno vrijeme piše knjigu, crta, slika, fotografiše ili edituje. Uvijek je otvorena za nove ideje i izazove.

 

 

 

 

 

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: