Početna » Taylor Swift predstavlja reizdanje kultnog albuma „Speak Now“!

Taylor Swift predstavlja reizdanje kultnog albuma „Speak Now“!

by Lips&Heels
1 comment

Jedna od najznačajnijih pop autorki današnjice – Taylor Swift predstavlja dugoočekivano reizdanje svog trećeg studijskog albuma „Speak Now“. Deluxe verzija (re)izdanja donosi 22 pesme, među kojima su poznati hitovi „Enchanted”„Dear John” i „Mean”, ali i šest potpuno novih numera iz njenog trezora pesama.

 Posebnu pažnju publike privukla je saradnja sa Hayley Williams na numeri „Castles Crumbling”, kao i singl „Electric Touch” u kolaboraciji sa američkim rok sastavom Fall Out Boy. Za pesmu „I Can See You“ objavljen je i muzički spot u kom uloge tumače popularni glumci Taylor Lautner, Joey King i Presley Cash, dok režiju potpisuje sama Taylor.

 

GLEDAJ VIDEO OVDE

 

 

Album je stigao – on je tvoj, on je moj, on je naš. Ovo izdanje rezultat je hirova, fantazija, patnji, drama i tragedija koje sam proživljavala između svoje 18. i 20. godine. Sećam se da sam listu pesama sastavljala i rastavljala, opsednuta pronalaskom redosleda koji će savršeno ispričati moju priču. Morala sam čvrsto da stanem iza svog izbora, zbog čega sam iza sebe morala da ostavim nekoliko pesama na koje sam i danas jednako ponosna. Imate 6 potpuno novih pesama iz mog trezora! Snimila sam ovaj album sa 32 godine i sećanja koja su mi se vratila ispunila su me nostalgijom i zahvalnošću. Zahvalna sam na životu, na vama, na činjenici da mogu ponovno da ostvarim pravo na svoj rad“, izjavila je Taylor.

 

 

 

 

Speak Now (Taylor’s Version) predstavlja treće u nizu reizdanja nakon prethodno objavljenih „Fearless (Taylor’s Version)“, koje je po svom izlasku odmah zauzelo prvo mesto na Billboard top listi, kao i „Red (Taylor’s Version)“ koje je muzičarki osvojilo tri Grammy nominacije. Prethodnu godinu obeležilo je njeno deseto studijski album „Midnights“ koji je muzičarkino komercijalno najuspešnije izdanje do sada. Taylor nastavlja da niže uspehe i neumorno iznenađuje fanove novom muzikom i nastupima, pa je tako nedavno otkrila i datume za 2024. godinu za svoju međunarodnu „The Eras” turneju, koja uključuje i brojne evropske gradove.

 

Izdanje „Speak Now (Taylor’s Version)“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: KLIK

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta 
Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00