THE BESTBEAT – THE BEATLES TRIBUTE BEND 05.OKTOBRA U MTS DVORANI

Povodom 60. godišnjice izdavanja prvog singla BITLSA ( The Beatles ) „Love me do“,  The Beatles Tribute bend -THE BESTBEAT, nastupiće 05. oktobara u MTS dvorani, a ovo će biti njihov prvi celovečernji koncert u Beogradu, nakon četiri godine.

Bend koji već 17 godina nastupa kako širom Srbije, tako i u čitavoj Evropi, podsećajući publiku na najveću pop senzaciju 20-og veka, Beograđane će  obradovati nekim od najvećih hitova Bitlsa iz svih stvaralačkih faza benda, a pored poznate četvorke The Bestbeat-a u izvođenju numera će učestvovati i 20-očlani Big bend!

 

Podsetimo, beogradskoj publici su, tokom prethodne dekade, svakog decembra, priređivali niz tematskih koncerata koji su bili posvećeni pojedinačnim albumima. Takođe, najmlađu publiku, svakog januara, poslednjih osam godina u „Kolarčevoj zadužbini“ upoznaju sa muzikom Bitlsa. U maju i junu ove godine su imali uspešnu turneju po Francuskoj. Sarađivali su i delili scenu sa nekim od najvećih muzičkih imena sa ovih prostora.

 

Podsetimo bend čine:  Damjan Dašić – kao Paul McCartney, Vladimir Banovčanin – kao John Lennon, Marko Ćalić – kao George Harrison, Dušan Živanović – kao Ringo Starr.

 

  U dosadašnoj karijeri imali su priliku da tri puta budu deo programa Beatle Week festivala u rodnom gradu Buba, Liverpoolu, da zasviraju na nekoliko scena na kojima su svojevremeno svirali i sami Bitlsi (Palais des sports, Cavern club, Casbah club, Obertauern), da upoznaju brojne saradnike poznate četvorke, kao i prvog bubnjara benda Pete Best-a. 

 

KARTE U PRODAJI NA BLAGAJNI MTS DVORANE I SVIM PRODAJNIM MESTIMA TICKETS.RS

 105 total views,  1 views today