Početna » Timbalad, Nelly Furtado i Justin Timberlake ponovo udružili snage na singlu „Keep Going Up”!

Timbalad, Nelly Furtado i Justin Timberlake ponovo udružili snage na singlu „Keep Going Up”!

by Lips&Heels
0 comment

Legendarni muzički producent i tekstopisac Timbaland predstavlja najvreliju muzičku saradnju godine pod nazivom Keep Going Up”, na kojoj mu se pridružuju Nelly Furtado Justin Timberlake.

Ova numera označava producentov prvi singl nakon osmogodišnje muzičke pauze, a sada je konačno spreman da nastavi gde je stao! Novo izdanje donosi Timbaland-ov prepoznatljiv muzički potpis, moćni basovi naglašavaju dinamične stihove koje Nelly ponavlja poput mantre u refrenu, dok Justin ostavlja poseban pečat svojim tonskim visinama. Zajedno dokazuju da ni posle 16 godina hemija među njima ne jenjava, već da je jednako snažna kao i pre.

 

GLEDAJ VIDEO OVDE

 

 

 

Trojac se upisao u muzičku istoriju 2007. godine kada su udružili snage na singlu „Give It To Me” koji je pored vrha Billboard Top 200 liste i milijardi slušanja na muzičkim servisima, ostao upamćen kao jedna od pesama koje su obeležile deceniju. „Keep Going Up” postavlja čvrst temelj za ono što Timbaland svojoj publici tek sprema, pa je tako najavio i dugoočekivani EP koji će predstaviti ove jeseni!

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00