Tokom praznika mislimo na sve, ali jednu osobu često zaboravimo

Praznici i vreme darivanja su period kada želimo da obradujemo drage ljude. Neretko se desi da, nakon što kupite sve poklone najbližima, izostavite najvažniju osobu u našem životu, onu koja je uvek tu, i kada je najlepše i kada je najteže – sebe. 

Vreme za sebe nam je uvek neophodno, posebno u periodima koji nose dodatnu dozu stresa i izazova. Iako briga o sebi treba da bude prioritet, često se dešava da odustanemo od svojih potreba zarad nekog drugog, a kao izgovor navedemo nedostatak vremena. Neretko budemo i strogi prema sebi, osećamo da smo dali maksimum, a to je ostalo neprimećeno ili se zanemarujemo zbog svojih najmilijih. Ipak, kraj ove izazovne godine zavisi isključivo od nas. Zašto ovaj put ne bismo uradili nešto drugačije? 

 

Posvetite vreme sebi. Razmislite o tome šta vam nedostaje, šta vas čini srećnim i u čemu uživate? Nekad je i 5 minuta dnevno dovoljno da kažete sebi „hvala, „ma ovo smo sjajno uradili“, ili „i to će proći“. Ovog puta dajte sebi oduška i mislite malo na sebe. Onda će biti dobro i svima koji vas okružuju.

 

Imajte na umu da ono što funkcioniše za jednu osobu, možda neće za drugu. Obradujte sebe novim telefonom i iskoristite popust do 30.000 dinara uz NEO tarife* do kraja decembra ili uživajte tri meseca bez pretplate na NEO tarife* uz novogodišnju promociju A1 koja traje do 31. januara. 

 

Neka nova 2022, počne od Vas!

 

*ponuda važi uz NEO5, NEO15 i NEONEO tarife 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: