TTA The Moment – jer svaki trenutak je važan

Život je kratak, prekrši pravila, voli i smej se nekontrolisano. Ovo smo pročitale milion puta, ALI da li zaista to primenjujemo? Koliko vremena posvećuješ sebi? Koliko neguješ svoju nežnu stranu?

 

 

 

 

 

 

Živimo u vremenu kada je moderno suprotno, da budemo jake, odlučne, samostalne, da ne pokleknemo.  Verujemo da se većina tako ponaša kako bi bila prihvaćena. To je samo štit.  Znaj da je tvoja nežnost vrlina, to je tvoja neograničena doza hrabrosti. Teško je ostati dosledan, srećan, a drugačiji. To sa sobom nosi neke gubitke, možda i razočarenja, ali donosi ogromno zadovoljstvo jer si ti TI u ovom surovom svetu.

 

Ljubav puži sebi, pre svega. Od tebe sve počinje, od momenata koje provodiš sa sobom. 

 

 

 

 

 

Ceni svaki tren proveden sa sobom, neguj nežnu stranu. Kada skreneš sa puta, zastani. Osetićeš, znaćeš po osećaju da li je to tvoj pravac. Kompanija Avon često nudi neizmernu podršku nežnijem polu, te i ovoga puta, sa novim parfemom The Moment

 

 

 

 

 

 

Verujemo da si upoznata sa prethodnim izdanjima, ali ovo je nestvarno jer u periodu kada se priroda gasi (zastala da porazmisli, napravi pauzu) , ti ne staješ jer su sastojci ovog divnog parfema cvetni. Nežni baš kao ti. Mi smo se zaljubile jer nas seća na prolećne, sunčane dane.  Neke lepe uspomene. Uz to, u svakom momentu, na kutiji, stoji i podsetnik. U tom slučaju dođe kao motivaciona porukica na ono što je važno u danu. MOMENAT.

 

 

 

 

 

Savet plus! Mini miris TTA The Moment možeš nositi svuda sa sobom. Stane u svaku torbicu. O svemu vode računa, zar ne?

 

Predstavljamo ti parfem iz čuvene Today Tomorrow Always kolekcije – novi TTA The Moment, inspirisan snagom mirisa, uspomena i emocija. Kreiran sa bezvremenskim sastojcima koji čuvaju one najdraže uspomene!

 

 

 

 

 

 120 total views,  1 views today