U NOVOJ TIMBERLAND KOLEKCIJI PRONAĐITE SAVRŠENE SAVEZNIKE ZA KIŠNE DANE

Kišovito novembarsko vreme u modni fokus opravdano vraća obuću koja pruža vrhunsku zaštitu i toplinu, koja poseduje onaj neodoljivi kul faktor, a uz sve to pristaje uz svaku odevnu kombinaciju.

 

Na oduševljenje svih ljubitelja streetwear stila, poznati američki outdoor brend Timberland predstavio je atraktivne modele za jesen koji vas pozivaju da izađete napolje i prkosite hladnom vremenu, jer je garancija kvaliteta potvrđena čuvenim logotipom brenda, ručno utisnutim sa spoljne strane obuće.

 

 

                                  Euro hiker čizme  Duboke patike  Bele kožne patike

 

U ženskoj kolekciji ističu se kultni modeli „Kanađanki“ u raznim bojama i dezenima, ali i čizme sa floralnim printom koji predstavlja pomak od prepoznatljive estetike brenda. Pored toga što ćete izgledati savršeno stilizovano, ove čizme biće idealan način da unesete vedrinu u sive, kišne dane.

 

 

 

Hannover Hill čizme   Lisabon Lane  srebrne čizme  Allington čizme sa potpeticom  Heritage kožne čizme

 

 

Modeli iz muške kolekcije kombinuju dizajn i stil sa udobnošću i toplinom. Izrađeni od najfinije vodootporne kože, predstavljaju must-have komade sezone čiji će izgled zadovoljiti i najzahtevnije ukuse.

 

 

 

Kožne cipele   Treeline Trekker vodootporne cipele  Heritage čizme   Euro Sprint cipele  Greenstride patike

 

Nova kolekcija brenda Timberland dostupna je u monobrend prodavnicama u šoping centrima Galerija, Ušće i Rajićeva u Beogradu, kao i Promenada u Novom Sadu. Najpoželjnije sezonske komade možete da pronađete i u svim Fashion&Friends multibrend prodavnicama, te online šopu fashionandfriends.com i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “U NOVOJ TIMBERLAND KOLEKCIJI PRONAĐITE SAVRŠENE SAVEZNIKE ZA KIŠNE DANE

Оставите одговор

%d bloggers like this: