Učesnici izazova nam otkrivaju mogućnosti koje nudi HONOR Watch ES

Ako samo malo zastanemo, primetićemo koliko nam je način života, iz minuta u minut, sve brži. Stalno imamo osećaj da negde kasnimo, da nećemo stići, da smo nešto zaboravili. Često u toj žurbi zaboravimo da jedemo, malo spavamo i retko se bavimo nekom vrstom fizičke aktivnosti.

Pored puno obaveza kojima smo svakodnevno zatrpani na poslu, kod kuće, teško je pronaći vremena za sve, izbalansirati između obaveza i vremena koje želimo da posvetimo sebi. Da bismo sve postigli i svaki zadatak uradili kako treba, moramo se osećati dobro u svojoj koži. 

 

Najteže je započeti nešto novo, promeniti navike i izaći iz svoje zone komfora. Nije lako, ali uz prave saveznike nije ni nemoguće. Iz tog razloga, brend Foreo i sportska akademija Kočović organizovali su „lifestyle challenge“, pod pokroviteljstvom brendova HONOR i Nike. Svoje prve utiske o izazovu, sa nama su podelili neki od učesnika. Jedna od njih, Marija, tvrdi da joj je ovaj izazov probudio volju za treningom i brigom o sebi i svom telu. 

 

„S obzirom da moj posao iziskuje da budem u formi, jako mi je bitno da se redovno bavim nekom fizičkom aktivnošću.“, kaže Marija.  Savršenog partnera u izazovu joj predstavlja HONOR Watch ES, pomoću kojeg lako prati puls i visinu pritiska tokom treninga, kada se umara više nego inače. Marija je avanturističkog duha, pa u skorije vreme planira da se oproba i u planinarenju, koje ne može da zamisli bez ovog sjajnog pametnog sata. 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HonorSrbija (@honorsrbija)


 

 

Da je pregršt obaveza ono što nas najviše koči da vodimo računa o sebi, tvrdi i poznata TV voditeljka i učesnica izazova Ana Mitić. „Kao TV lice, uvek se trudim da izgleda dobro, da vodim računa o sebi i treniram.“, tvrdi Ana. Međutim, čim bi postigla neke rezultate, prestajala bi sa treninzima. Kroz ovaj izazov, Ana je naučila da ne odustaje, da se upornost isplati, ali i da su joj briga i nega o sebi, od sada uvek na prvom mestu.

Svog idealnog saveznika u svakodnevnoj brizi o sebi, pronašla je u HONOR Watch ES. Pomoću njega ima uvid u to koliko je aktivna, koliko je koraka prešla, kao i nivo kiseonika u krvi. Takođe, kada je uznemirena, sat joj nudi vežbe disanja, koje joj pomažu da se smiri i relaksira. Često kada nema vremena za teretanu, izabere neki od 95 režima vezbanja i trening odradi kod kuće.

 

Pored dama, jedan od učesnika izazova je i Milan. On već 15 godina trenira pet puta nedeljno, pa mu samim tim izazovi mnogo znače. Kako i sam kaže „Volim da se takmičim i sebi zadajem nove rekorde.“ Za njega sat nije samo merač vremena, već saveznik kroz sve dnevne izazove i obaveze. Pametni sat ga prati u svakom trenutku, podseća da bude aktivan, snabdeva svim važnim podacima vezanim za trening, performanse tela, san i brojne vitalne funkcije.

 

Da uspešno menja svoje navike, pohvalio nam se i Zvonimir takođe učesnik izazova. Za njega je izazov postao način života, jer je uz pomoć njega uspeo da promeni loše navike i počne da vodi računa o sebi i svom zdravlju. Zvonimir tvrdi da su zdravija ishrana, veći unos tečnosti i redovan trening neki od elemenata koje ovaj izazov nosi sa sobom i da mu je drago što sada aktivno učestvuje u njihovom poboljšanju i napretku.

On nije mogao da zamisli koliko sat može da bude idealan saveznik u najrazličitijim situacijama u toku dana, dok nije počeo svakodnevno da koristi HONOR Watch ES. „Bilo da je reč o treniranju, merenju kvalitetnog sna, nivoa stresa ili lakog menjaja muzike i brzog čitanja poruka kada sam u gužvi – samo su neke od pogodnosti koje sat nudi i zbog kojih mi je život umnogome lakši.“

 

Pravo je vreme da i vi sebi postavite izazov, da promenite loše navike i više se posvetite sebi i svom telu i umu. Testirajte svoje limite i pažljivo gledajte promene koje će vremenom doći, a vaše telo će vam biti zahvalno!

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: