Upoznajte Filipa Rudana – YouTube publika je već oduševljena!

Dečko koji je u potpunosti osvojio regionalnu, ali i svetsku publiku, svojim pojavljivanjem u hrvatskom The Voice-u, vratio se na scenu učešćem na ovogodišnjoj Dori. Tom prilikom, Filip Rudan predstavlja svoj debitantski singl – „Blind“.

„Blind“ je nastala pre godinu dana jedne divne letnje večeri, a njena tema je izgubljena ljubav.  Inspiraciju sam dobio na temelju zamišljene situacije gubitka bliske osobe. Kad je bila dovršena, osećao sam ponos i zadovoljstvo što će to biti pesma kojom ću se publici predstaviti kao kantautor“, otkrio je Filip, koji pesmu opisuje i kao dinamičan spoj raznih emocija.

Filipa Rudana je šira javnost upoznala kao drugoplasiranog finalista treće sezone show-a The Voice Hrvatska. Tokom takmičenja, talentovani Filip je privukao pažnju brojne publike, a njegove izvedbe do danas su skupile više od 40 miliona YouTube pregleda. Prvi susret sa muzikom pamti od ranog detinjstva, a danas je opisuje kao za njega primarno sredstvo pomoću koga se  suočava sa stvarnošću i svetom oko sebe. Uz pevanje, vreme provodi i svirajući gitaru, koju je krenuo da uči pre pet godina. Među imenima koje Filip ističe kao muzičke uzore izdvajaju se Eric Clapton, Alex Turner, John Mayer i Paul McCartney, dok kao motivaciju za bavljenje muzikom ističe želju da kreira pesme u kojima ljudi uživaju i sa kojima na određen način uspevaju da se povežu.

Izdanje „Blind“ je u Srbiji dostupno na svim streaming servisima: KLIK

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRETPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

1 thought on “Upoznajte Filipa Rudana – YouTube publika je već oduševljena!

Оставите одговор

%d bloggers like this: