Važnosti svakodnevne upotrebe kozmetičkih setova za negu kože

Mnoge pripadnice lepšeg pola kad su saznale za ova 3 anti age proizvoda, nisu gajile veliku nadu u iste, jer su ranije koristile razne preparate mnogih brendova, koji se nisu pokazali efikasnim. 

Tek kad je prošlo mesec dana otkako ih koriste, uočile su prve rezultate, koji su bili odlični, te su odlučile da svoje mišljenje, o ovim novim proizvodima, podele sa ostalim damama.

 

Iskustva o anti age kremama za dan i noć

 

Jedna od žena je izjavila da je probala razne preparate, primenjivala različite rutine, ali nikako nije uspela da se reši suve kože lica, sve dok nije otkrila kreme, koje joj neguju lice tokom dana i noći. Druge dame su izjavile da im se dopada samo pakovanje u kojima ove kreme dolaze. Savršeno izgledaju, što znači da ovaj brend posebnu pažnju posvećuje i dizajnu, koji je mnogima takođe veoma bitan, a ne samo delotvornost sastojaka. 

 

Kad smo kod delotvornosti ovih proizvoda, veliki broj dama se mogao uveriti u isto. Pošto je koža lica na kraju dana uglavnom suva, a pritom se na njoj mogu primetiti i sitne bore, posebno u predelu ispod očiju, proizvod koji ovo rešava jeste anti age krema za noć. Nakon napornog dana, ona uspešno rehidrira kožu, hrani je i čini je svežom ujutru. Usled redovne upotrebe, dolazi do smanjenja vidljivosti bora, dok koža postaje glatkija i zategnutija. Krema dolazi u savršenom beauty box-u, koji pored ove kreme za noć, sadrži kremu za dan i masku za lice. Dakle, 3 u 1 set. 

 

Spomenuli smo i kremu za dan, koju je takođe neophodno koristiti, čak iako svoje lice negujete pred spavanje, jer je koži potrebna adekvatna zaštita 24/7, posebno dok ste budni i izloženi prašini i drugim česticama. Tekstura ove kreme se lako topi, a koža je nakon njenog nanošenja baršunasta i ne lepi se. 

 

Kako deluje maska za lice?

 

Treći proizvod pomenutog seta jeste maska za lice. Deluje sjajno, jer kožu učvršćuje za 40%, uglađuje je, a vidljivost bora smanjuje za čak 25%. Pre nanošenja možete je ostaviti u frižideru na 10 minuta, ukoliko želite hladan efekat na svom licu. Ona će vam hidrirati kožu, nahraniti je i pritom učiniti da izgleda čvršće. 

 

Veoma lako se nanosi, ne ostavlja nabore, što takođe prija kod ovog proizvoda. Ostavite je da odstoji na licu 15-20 minuta, a nakon toga je skinite. Deo maske koji vam je ostao na licu nemojte brisati, već dozvolite koži da je prirodno upije. 

 

Inače je veoma mekana, tekstura joj je glatka, a kožu ostavlja svilenkastom. Veliki broj dama je potvrdio da im koža, već nakon njenog prvog nanošenja, izgleda lepše, hidriranije i zategnutije, zbog čega su je uvrstile u rutinu negovanja kože. 

 

Pre nego što je stavite, proverite da li ste očistili svoju kožu. To možete uraditi uz pomoć gela za čišćenje lica ili miceralne vode, koje su se pokazale najboljim čistačima. Tek nakon toga otvorite masku, nanesite je na lice i potpuno uživajte narednih 15-ak minuta. Ova maska za lice se pokazala i veoma praktičnom, jer ima izrezane delove, koji su namenjeni za oči, usta, nos, a pritom su rupe dovoljne velike, tako da uglavnom odgovaraju velikom broju ljudi. 

 

Delotvoran, i još povoljan 3 u 1 set 

 

U pitanju je jedna sjajna ponuda. Kao što smo spomenuli, ovaj beauty box je sadržan od 3 proizvoda, koji su sve što vam je potrebno za negu kože nakon 30-ih. Krema za dan, krema za noć i maska za lice pružiće vam rezultate kakve i očekujete. Dame se dosad nisu oglašavale po pitanju cene ovog seta, jer je u pitanju prilika koja se ne propušta. 

 

Veoma povoljno možete dobiti 3 efikasna proizvoda, dok biste kod drugih brendova, čiji su proizvodi isto ili manje kvalitetni, za isti iznos dobili samo jedan ili čak 2 preparata. Vreme je da svojoj koži pružite negu kakvu i zaslužuje. Pravilno je negujte pravim preparatima i videćete da, bez obzira na godine, možete održati svoje lice prirodno lepim, hidriranim i sjajnim. 

 

 

___________

 

Autor:     

 

Velibor Živkov

Velibor je modni kolumnista za poznati muški britanski magazin The Lost Gentleman. U slobodno vreme se bavi istraživanjem modnog marketinga, dizajnom keramike i fitnesom u stilu pravog milenijalca. Pratite ga na Instagramu za više modnih ideja i svakodnevnih inspiracija.