VELIKA BIOSKOPSKA AKCIJA “CINEMA DAN – SVAKI DAN” U KOMBANK DVORANI DO KRAJA MARTA. PROMOTIVNE CENE KARATA ZA SVE FILMOVE!

U susret proleću bioskop Kombank Dvorana pripremio je svojim posetiocima specijalnu filmsku zabavu po promotivnim cenama karata za sva filmska ostvarenja. Kako su bioskopi i dalje najbezbednije mesto za izlazak i zabavu, u okviru velike akcije “CINEMA DAN – SVAKI DAN” filmofili će do KRAJA MARTA  moći da uživaju uz filmska ostvarenja po simboličnoj ceni od 330 dinara za sve 2D projekcije.

 

  Odgovornim ponašanjem osoblja bioskopskih instutucija, kao i  pridržavanjem svih epidemioloških mera od strane publike,  bioskopi su svrstani u red najsigurnijih mesta zabave u doba pandemije. Zbog toga su bioskopske sale i dalje otvorene do 21h.

 

Još koliko ove nedelje na bogatom filmskom repertoaru  treću nedelju za redom naći će se najnovije domaće ostvarenje reditelja Darka Nikolića “Jedini izlaz” sa Anđelkom Prpić u glavnoj ulozi.

 

 

 

 

 

 

 

U ovom trileru među ostalim ulogama su i Danica Maksimović, Ljubomir Bandović i drugi.

 

Za najmlađe je na velikom platnu animirana komedija koja je obeležila odrastanje brojnih generacija, rimejk čuvenog crtaća  “Tom i Džeri”-kojima su u sinhronizaciji glasove pozajmili Boris Milivojević, Marko Marković, Jelena Rakočević, a nivo zabave koji garantuje ova avantura i roditelje će vremepolovom vratiti u doba detinjstva.

 

 

 

 

 

Od 25. februara nas očekuju i najnovija filmska ostvarenja: “LOVAC NA ČUDOVIŠTA” sa Milom Jovović u glavnoj ulozi, a od 04. marta u bioskop dolazi prvi DIZNIJEV FILM “DUŠA.”

 

REZERVACIJA KARATA ZA BIOSKOP MOGUĆA JE PUTEM SAJTA WWW.KOMBANKDVORANA.RS

 

Pretplati se za više korisnih informacija

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

close

WANT MORE?

PRTPLATI SE ZA VIŠE KORISNIH INFORMACIJA

We don’t spam! Read our privacy policy for more info.

Оставите одговор

%d bloggers like this: