Početna » Voditeljka Hana Adrović napisala “Odgovor”

Voditeljka Hana Adrović napisala “Odgovor”

by Lips&Heels
0 comment

Gostujući u večernjem šou Ivana Ivanovića na televiziji Nova S, voditeljka i urednica podkasta “Nešto Drugačije” najavila je svoju prvu knjigu “Odgovor” koja će se baviti temom nasilja na društvenim mrežama.

“Nasilje kroz komentare na internetu trpim godinama. Nikada do sada nisam dala svoj odgovor na stotine pitanja koja sam dobijala od ljudi iz okruženja, od toga zbog čega ne onemogućim komentarisanje do toga zašto uprkos svemu nastavljam dalje. Knjiga predstavlja moj “Odgovor” i biće uskoro u prodaji”, izjavila je voditeljka u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”.

Podsećamo, Adrovićeva već sedam godina uređuje i vodi emisiju “Nešto Drugačije” u kojoj je ugostila javne ličnosti poput Marine Abramović, Miloša Bikovića, Senide i mnogih drugih, a kroz koju je postala meta ogromnog broja seksističkih komentara na Jutjubu i Instagramu.

 

 

“Tema sajber nasilja, naročito nad ženama, ne predstavlja problem samo kod nas već u čitavom svetu. Kao neko ko svakodnevno prolazi kroz to, osećala sam obavezu da svoja iskustva sagledam kako subjektivno tako i objektivno kroz knjigu koja je namenjena onima koji trpe nasilje na internetu u nadi da ću nekome pomoći da prebrodi teške trenutke”, dodala je Adrović.

 

Emisiju nešto drugačije možete pratiti ovde:

https://youtube.com/@nstdrgcj

https://instagram.com/hanaadrovic

https://www.tiktok.com/@hana.adrovic

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00