Početna » “VRATA RAJA” OD 160 MILIONA EVRA: NOVI LUKSUZNI HOTELSKO-REZIDENCIJALNI KOMPLEKS NIČE NA NAJLEPŠOJ PLAŽI JADRANSKOG PRIMORJA

“VRATA RAJA” OD 160 MILIONA EVRA: NOVI LUKSUZNI HOTELSKO-REZIDENCIJALNI KOMPLEKS NIČE NA NAJLEPŠOJ PLAŽI JADRANSKOG PRIMORJA

by Lips&Heels
0 comment

Karisma Hotels & Resorts  i Dobrov & Family Group sa ponosom najavljuju početak izgradnje luksuznog hotelsko-rezidencijalnog kompleksa “Porta Rai” u Ulcinju u Crnoj Gori. Izgradnja jednog od najznačajnijih turističkih projekata u poslednjoj deceniji u ovom delu Evrope počeće u novembru ove godine, a procenjena vrednost investicije iznosi 160 miliona evra.

“Porta Rai” će biti smešten na Velikoj plaži, najdužoj peščanoj plaži u Evropi, pružajući posetiocima i stanovnicima jedinstveno iskustvo uživanja u luksuzu na obali Jadranskog mora. Hotelsko-rezidencijalni kompleks kategorizacije sa sa pet zvezdica nudiće ekskluzivne restorane i barove, wellness i spa centar, sedam bazena, padel, teniski i košarkaški teren, mini golf, raznovrsne dečije sadržaje sa promenadom i ekskluzivnom retail zonom i u kompleksu će podjednako uživati kako gosti hotela, tako i posetioci kompleksa. 

 

 

 

 

 

 

Cilj nam je da u novembru ove godine osiguramo početak gradnje, a plan je da ceo projekat realizujemo u periodu od tri do četiri godine. Verujemo da ćemo ovim projektom obogatiti turističku ponudu u regionu, i svima koji to žele da omogućimo novu adresu luksuza na najlepšoj plaži jadranskog primorja. “Porta Rai” će biti destinacija za kvalitetan odmor i relaksaciju, ali i mesto gde se susreću kultura, ekskluzivitet i priroda”, rekao je Dragan Lučić, direktor Dobrov & Family Group za Crnu Goru. 

 

“Naziv “Porta Rai” nosi duboko simboličko značenje, a simbolizuje “kapiju raja”. Naime, „PORTA“ je latinska reč koja znači „velika kapija“, dok se reč „RAI“ odnosi na „raj“ ili “nebo”. 

 

 

 

 

 

Trudili smo se da kroz razvoj koncepta “Porta Rai”, a kasnije i u pozicioniranju, ponudimo nešto inovativno i drugačije na regionalnom tržištu. Rezidencijalne jedinice najvišeg kvaliteta važna su komponenta ponude koju stvaramo, ali je najveći fokus u razvoju posvećen sadržajima za decu i porodice. U skladu sa tim, zadovoljstvo mi je i što će ceo kompleks biti smešten usred velikog parka, ispunjenog zelenim površinama i autentičnim mediteranskim zasadima, jer želimo da stvorimo ambijent po meri čoveka”, rekao je Nemanja Kostić, direktor Karisma Hotels & Resorts za Evropu i Bliski istok.

 

 

Loading

About Author

You may also like

Leave a Comment

Medijski partner kulturnim manifestacijama

Vaš Glas Je Važan, Vaše Mišljenje Je Važno. Mi Vam Možemo Pomoći Da Se Osećate Samopouzdanije, U Skladu Sa Svojom Prirodom, Van Okvira Koji Nam Se Nameću.

 
lipsandheels.com@gmail.com

@2023 – Lips&Heels. All Right Reserved. Designed and Developed by
Izrada sajta